23.1.18

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Το προχθεσινό συλλαλητήριο, εκτός του ότι έστειλε ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα προς όλες τις...
κατευθύνσεις εντός και εκτός Ελλάδας, είχε και άλλες παράπλευρες ωφέλειες:
1) Κατέδειξε περιφανώς, ότι ο βασικός κορμός αυτού του λαού αποτελείται από ελληνόψυχους, πατριώτες, χριστιανούς, υγιώς σκεπτόμενους, με ιστορική μνήμη, αρχές και αξίες (χαρακτηριστικά που δεν μπορούν επ’ ουδενί να αποδοθούν και σε αυτούς, που τον κυβερνούν).
2) Συνέβαλε καθοριστικά στο να πέσουν οι μάσκες όσων βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Συγκεκριμένα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε περίτρανα, ότι όχι μόνο ήλθε, για να αποτελειώσει ό,τι άφησαν όρθιο οι προηγούμενοι, αλλά και ότι έχει απωλέσει κάθε ίχνος δημοκρατικότητας, αφού οι εκπρόσωποί του δήλωσαν ορθά κοφτά, ότι το συλλαλητήριο δε θα επηρεάσει σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Οπωσδήποτε, δεν παρέλειψαν κατά την προσφιλή τους τακτική, να χαρακτηρίσουν ως ακροδεξιούς τους 500.000 κόσμου, που μετείχαν στο συλλαλητήριο, αγνοώντας (;) ότι και το 65% των δικών του ψηφοφόρων τάχθηκαν υπέρ. Αλλά ας του απαντήσουμε με τη φράση του μαχητικού μητροπολίτη Αμβρόσιου : «Καλύτερα να μας πουν φασίστες, παρά κατσαπλιάδες».
Η ΝΔ με «ήξεις, αφήξεις» δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, απέφευγε, να πάρει σαφή θέση επί του Σκοπιανού, αφήνοντας βέβαια, να αιωρείται, ότι ο όρος «Μακεδονία¨ είναι ήδη δεδομένος στην ονομασία των Σκοπίων. Μετά το συλλαλητήριο, αποφάσισε να επιδοθεί στην αγαπημένη άσκηση των πολιτικών, την κυβίστηση, πάλι όμως αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ο δε Κούλης είχε πολύ σοβαρό λόγο που δεν παρεβρέθη (έκανε σκι στην Κόρινθο), ενώ μας έκανε και κάποιες δηλώσεις, περί ευαισθησίας του λαού για το σκοπιανό. (Hello, Koulis η σωστή λέξη είναι «πατριωτισμός», αλλά πού να ξέρεις εσύ απ’ αυτά.)
Οι ΑΝΕΛ κινήθηκαν πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος: «Δε συμφωνούμε με την ονομασία, αλλά δε θα ρίξουμε και την κυβέρνηση». (Ναι σε όλα και στα τέσσερα, Πανούλη).
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ δίνει στεγνά, σήμερα τη Μακεδονία, αύριο τη Θράκη, μεθαύριο την ΄Ηπειρο και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει. (Τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα βρε αδερφέ: Εμείς είμαστε large).
Ποτάμια, λίμνες και βόθροι είχαν 12 σημαντικούς λόγους να είναι αντίθετοι με το συλλαλητήριο και μας έδωσαν άλλους τόσους, για να τους μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές.
Οι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί φασίστες τίμησαν το συλλαλητήριο δια των συμπλοκών τους, προς τέρψη και ανακούφιση των συστημικών ΜΜΕ αφού τους έδωσαν τροφή στην προσπάθειά τους, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
Γενικά όλα τα κόμματα ήταν ουσιαστικά απέναντι στο λαό και όχι μαζί του. Οι κάποιες εξαιρέσεις βουλευτών, που παραβρέθηκαν, προφανώς το έκαναν, για λόγους ψηφοθηρίας. (Πού θα πάει; Εκλογές έρχονται).
Δε θέλω όμως να αφήσω παραπονεμένους και τους παρακάτω:
Ο αξιότιμος (λέμε και καμιά μα@@κία, για να περνάει η ώρα) δήμαρχος Θεσ/νίκης έκανε και πάλι επίδειξη των ανθελληνικών του φρονημάτων, αφού όταν κάπου κάπου είναι νηφάλιος , έχει άποψη επί παντός επιστητού και δη επί των εθνικών θεμάτων.
Ο Πάκης σφύριζε αδιάφορα, ως συνήθως.
Ο Ιερώνυμος τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου, αλλά και κατά του ονόματος (απ’ ό,τι φαίνεται έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Τσίπρα, μετά τις τόσες επιτυχίες ;;;;;;;;; που είχε μέχρι τώρα). Ευτυχώς, από ό,τι φάνηκε ο λόγος του δε μετράει ούτε καν μέσα στην Εκκλησία.
Και καταλήγω: Το σκοπιανό ζήτημα που ανακίνησε η πιο άχρηστη (και άχριστη) κυβέρνηση όλων των εποχών, μας έκανε μια μεγάλη χάρη: έπεσαν οι μάσκες και είδαμε ξεκάθαρα ποιος είναι πατριώτης και ποιος προδότης. Καθένας κέρδισε επάξια τη θέση του με τα λόγια και τις πράξεις του. Μένει σε εμάς όμως, να κρατήσουμε ζωντανή στη μνήμη μας τη στάση τους στο μείζον αυτό εθνικό θέμα και να τους απαντήσουμε ανάλογα όταν έρθει η ώρα της κάλπης.
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook