3.2.18

Το σύνθημα του συλλαλητηρίου της Αθήνας.

Ελληνίδες και Έλληνες, το διεφθαρμένο και συνάμα υποταγμένο σε ξένα κέντρα εξουσίας εγχώριο πολιτικό σύστημα, ταρακουνημένο από την ....
μεγαλειώδη παρουσία του ελληνικού λαού στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία μας και φοβούμενο να μη αποτελέσει το
μακεδονικό ζήτημα την σπίθα που θα ανάψει την πυρά και θα το κάψει, προσπάθησε στην αρχή να ακυρώσει ή να αναβάλει το συλλαλητήριο της Αθήνας και στην συνέχεια εφόσον αυτό ήταν αδύνατο, να το υποβαθμίσει και να το χειραγωγήσει. Συγκεκριμένα στο συλλαλητήριο της Αθήνας, εφαρμόστηκε η μορφή της ήπιας χειραγώγησης που περιλαμβάνει τρία στάδια: την αποφυγή του νοκ άουτ, τον μετριασμό των αρνητικών επιπτώσεων και την αποκόμιση των όποιων ωφελημάτων. Για το σκοπό αυτό πέρα από τα γνωστά ήδη παπαγαλάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δρουν στην χώρα μας, ενεργοποιήθηκαν και τα εγχώρια ψευτοπατριωτάκια που λειτουργούν ως πράκτορες ξένων κέντρων εξουσίας.
Ελληνίδες και Έλληνες, να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι που πουλάνε με τόση ευκολία το όνομα της Μακεδονίας με την ίδια ευκολία θα πουλήσουν και ολόκληρη την Ελλάδα.
Αντί των ομιλιών στο συλλαλητήριο της Αθήνας ένα σύνθημα θα πρέπει να δονεί την ατμόσφαιρα: “Η Μακεδονία είναι ελληνική. Η προδοσία θα τιμωρηθεί.” Το σύνθημα αυτό, αν ειπωθεί από όλους τους συγκεντρωμένους Έλληνες με μια φωνή, φτάνει από μόνο του για να χαλάσει το σχεδιασμό που έχουν κάνει τα εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας για την Μακεδονία και την χώρα μας.
Όλοι στην Αθήνα για την τελική νίκη!
Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος
 http://www.triklopodia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook