6.2.18

Οι νάνοι που νομίζουν ότι η σκιά τους είναι το μπόι τους!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η δήλωση του κ. Τζανακόπουλου κυβερνητικού εκπροσώπου για το συλλαλητήριο του Συντάγματος:
«Η μετατόπιση του κ. Θεοδωράκη σε θέσεις μισαλλόδοξες και πολιτικά ακραίες, είναι μια θλιβερή
εξέλιξη. Δεν θεωρώ ότι ήταν μια ορθή επιλογή να εμφανιστεί και να μιλήσει με τον τρόπο που μίλησε στο συλλαλητήριο» Ο σχολιασμός …

Τελικά αυτή η παρέα των δήθεν Αριστερών του Μαξίμου ένιωσε μεγάλο τσούξιμο στους καρεκλογατζωμένους πισινούς τους από τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη!
Ο Μίκης που με το χαρακτηρισμό τους ως Εθνομηδενιστές και Αριστερόστροφους Φασίστες τους πέταξε και το τελευταίο φύλλο συκής και τους παρέδωσε ολόγυμνους στα μάτια και στην ψυχή και του τελευταίου Έλληνα Πολίτη.
Τώρα σκούζουν σαν τις Καρακάξες που ξαφνικά βλέπουν τα πτώματα που θεωρούσαν εύκολη λεία να ζωντανεύουν και να τις περνούν στο κυνήγι!
Αυτός δε ο χαζοχαρούμενος τυπάκος είχε το θράσος να κάνει τέτοιου είδους διαπιστώσεις και δηλώσεις χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι είναι ένας τιποτένιος νανίσκος μπροστά στο μέγεθος του Μίκη.
Του Μίκη που με την μουσική του αλλά και την προσωπικότητα του έκανε πασίγνωστη την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.
Του Μίκη που έμαθε τους Έλληνες να τραγουδούν στίχους μεγάλων και βραβευμένων με Νόμπελ λογοτεχνίας Ποιητών.
Του Μίκη που φυλακίστηκε και βασανίστηκε στα μπουντρούμια της Χούντας την ώρα που όπως λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης ο πατέρας του Πρωθυπουργού έκλεινε δουλειές με τους Χουντικούς!
Του Μίκη που όταν όλοι μας θα έχουμε γίνει αστρόσκονη αυτός θα ακούγεται και θα μνημονεύεται μαζί με τα άλλα παγκόσμια ιερά τέρατα της μουσικής.
Ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για μετατόπιση του Μίκη ξεχνώντας τις καθημερινές προσωπικές και πολιτικές κωλοτούμπες των συντρόφων του.
Μίλησε για θλιβερή εξέλιξη ξεχνώντας την δική τους μετάλλαξη αφού από Αριστεροί (κατά δήλωση τους) έγιναν όπως είπε και ο Μίκης οι χειρότεροι Αριστερόστροφοι Φασίστες!
Το σίγουρο είναι ότι οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι έχουν χάσει πλέον τον ύπνο τους γιατί καταλαβαίνουν ότι εκτός από την τωρινή χλεύη και περιφρόνηση του λαού σύντομα θα βιώσουν και την απαξίωση του στην κάλπη με ότι αυτό θα συνεπάγεται δηλ. απόδοση ποινικών ευθυνών και πιθανόν εγκλεισμό πολλών της παρέας σε κελιά του Κορυδαλλού!
Συμπέρασμα
Φίλες/οι όλη αυτή η προσπάθεια απαξίωσης του Μίκη αλλά και η αριθμητική υποβάθμιση του Συλλαλητηρίου από αυτό τον θίασο των Εθνομηδενιστών καταδεικνύει ότι ίσως να παρακολουθούμε για άλλη μία φορά την προσφιλή τους παράσταση με τίτλο … «Η δήθεν Διαπραγμάτευση μιας ήδη υπάρχουσας … κάτω από το τραπέζι Συμφωνίας».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook