27.4.18

Η Παγκόσμια Χούντα μέσα από τα «χθεσινά» λόγια του Αλέξη (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Η χθεσινή ημέρα είχε «αρκετή» μετα-Μνημονιακή ρητορική. Η συνάντηση μεταξύ Γιούνκερ-Τσίπρα «καλύφθηκε» από όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο. Ενώ λοιπόν οι περισσότεροι χάρηκαν ιδιαίτερα με το...
«τέλος» των Μνημονίων, ξέχασαν να δώσουν σημασία στις «καυτές» λεπτομέρειες.
Ο Γιούνκερ δήλωσε ότι θα τελειώσει το Τρίτο Πρόγραμμα αλλά οι….μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν.
Τελείωσε ένα μικρό μέρος των όσων θα ακολουθήσουν δηλαδή. Οι δυστυχείς Έλληνες, για ακόμα μια φορά θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, όταν θα κληθούν να πληρώσουν το «μάρμαρο» της «μετα-Μνημονιακής» εποχής. Δεν θα σταθούμε όμως στο γεγονός της δεδομένης επικοινωνιακής «φανφάρας» αλλά σε κάτι άλλο πολύ πιο  επικίνδυνο και πολύ πιο ύπουλο.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα υπάρξει εξέλιξη στην τεχνολογία της Οικονομίας. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν ΞΑΦΝΙΚΑ! Πίσω από κάθε λέξη κρύβεται το πραγματικό μήνυμα.
Ο κ.Τσίπρας ακολούθησε πιστά τις εντολές όπως ο ίδιος είπε και το αντάλλαγμα είναι το εξής:
Η Ελλάδα και επίσημα γίνεται η χώρα πρότυπο της Νέας Τάξης, αφού εδώ σε αυτή την χώρα έρχονται οι ταυτότητες με το τσιπάκι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Εδώ σε αυτή την χώρα, σύντομα έρχεται το Obama’s Care το οποίο στις ΗΠΑ το «ξεχαρβάλωσε» ο τραμπ και το οποίο προβλέπει την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι το οποίο θα περιέχει το Ιατρικό μας ιστορικό.
Όποιος δεν θα έχει τις νέες ταυτότητες ή το νέο εμφυτεύσιμο μικροτσίπ δεν θα λογίζεται πολίτης του Κράτους. Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο που ανακοινώθηκε εχθές και που κανένας δεν του έδωσε σημασία, αφού κρύφτηκε μέσα στις όμορφες λέξεις.
Τι μπορεί να μας σώσει
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, στην οποία τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, το Tsipra’s Care ίσως πάρει παράταση.
Η «αινιγματική» ομιλία του Γιούνκερ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ο κύριος Γιούνκερ, στην χθεσινή του ομιλία πάρα πολλές φορές είπε ότι οι Έλληνες είναι καλοί, είναι χρυσοί, αξίζουν συγχαρητήρια κλ.π Για ποιο λόγο όμως ο Γιούνκερ μίλησε για τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα;
Ο λόγος είναι απλός, επειδή οι Έλληνες είναι τα καλύτερα «παιδιά» και τα πιο υπάκουα. Μπείτε στον κόπο να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία του. Σε αρκετά σημεία είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι:
Σας «ξεσκίσαμε» στους φόρους και στα δημοσιονομικά μέτρα αλλά δεν βγάλατε άχνα. ΜΠΡΑΒΑ «παιδιά μου» έτσι σας θέλουμε. Αφού λοιπόν οι ατίθασοι Έλληνες δέχτηκαν παθητικά την καταστροφή τους, σειρά έχει η υπόλοιπη Ευρώπη.
Σημείωση: Ο Γιούνκερ και ο κάθε Γιούνκερ είναι απλά φερέφωνα της Νέας Τάξης.
Το πείραμα πέτυχε και τώρα θα έρθει η Παγκόσμια Χούντα να μας ξεκάνει!
Ολόκληρη η ομιλία του Γιούνκερ:
el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook