16.5.18

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΕΛΛΑΔΑ…ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Η...
ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;) ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΕΠΙ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ, ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΝΕΑ ΗΘΗ! (O TEMPORA, O
MORES!) ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΔΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ», ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΄Η ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ! # ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΕΔΑΦΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ». ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ!
# ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΑΦΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ «ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ» (ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!) ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ (ΒΛ. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ), ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ! (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ;)
# ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΒΛ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ), ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ; ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (ΣΤΑΥΡΟΙ, ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΗΜΑΙΕΣ) ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
# ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
# ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16.2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ!
# ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΝΤΠ ΗΔΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ Κ.Α.) ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΑΦΥΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΘΗΛΥΚΑ, ΟΥΔΕΤΕΡΑ, ΜΠΑΪ, ΤΡΑΝΣ ΄Η ΛΙΓΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ! Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ! (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ» ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ;)
# ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΝΕΙΡΑ, ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ! Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!
# ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΡΔΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ, ΑΣΙΤΩΝ Ή ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ Ή ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ RFID CHIP ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΜΗ; ΄Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ;
# Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. ΤΑ ΡΑΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ (ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ (ΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
# ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!
1) ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ.
2) ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
3) ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
4) ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΑ.
ΟΝΕΙΡΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΄Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ;
ΥΓ1: ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ! ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!
ΥΓ2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook