16.1.19

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! Γιατί λέτε ότι ο Τσίπρας χρειάζεται 151 βουλευτές; Και με 76 ΝΑΙ περνάει η Συμφωνία!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι ο Τσίπρας χρειάζεται 151 βουλευτές για να περάσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που σκέφτηκε, σχεδίασε, υλοποίησε και χρηματοδότησε η...
Μέρκελ παρέα με τον Ερντογάν, υπό την υψηλή επιστασία της … «Βουγιουκλάκη» των κορακιών, γνωστού στα υπόγεια των Πρεσβειών με το … ψευδώνυμο Geroge Sorros!
O νόμος που χρησιμοποιεί παράνομα ο Τσίπρας για να την περάσει, προβλέπει την απλή πλειοψηφία
ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ. Αν για παράδειγμα εκείνη την μέρα απουσιάζουν 20 βουλευτές, τότε επί των 280 παρόντων ο Τσίπουρας χρειάζεται μόνον 141 βουλευτές! Που τους έχει! Δεσμευτικό κατά τον νόμο αυτό, είναι ότι στη βουλή θα είναι παρόντες τουλάχιστον οι μισοί από το σώμα! Δηλαδή 150 βουλευτές για να θεωρηθεί «απαρτία» στη συνεδρίαση. Δηλαδή θεωρητικά, ο Τσίπρας μπορεί να την περάσει ακόμα και με 75 βουλευτές που θα πουν ΝΑΙ.
Αλλά το «θεωρητικά», μην το ανάγεται σε κάτι το εξωπραγματικό διότι έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας. Όσοι ασχολούνται θυμούνται για παράδειγμα ολόκληρα κόμματα να αποσύρονται από τη συνεδρίαση και να ψηφίζουν νόμους μόνο οι παρόντες και να περνούν εκτρώματα με 140 και 150 ψήφους…
Όχι ότι πιστεύω ότι θα απουσιάζουν τα κόμματα. Ούτε πιστεύω ότι θα παρασυρθούν σε διαμάχες κατά την ψηφοφορία και θα αποχωρήσουν από την Βουλή.
Τα κόμματα θα είναι εκεί. Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ΔΕΝ θα παραβρίσκονται ΚΑΙ οι 300 βουλευτές! Κάποιοι θα λείπουν. Τι θέλω να πω;
Ότι αν αποφασίσει η «Βουγιουκλάκη» να εξαγοράσει κάποιον που δήλωνε ΟΧΙ στη συμφωνία, δεν χρειάζεται να τον πληρώσει για να πει ΝΑΙ. Μπορεί να τον πληρώσει και απλά να μην παραστεί στην ψηφοφορία!!!
Αν λοιπόν 10 βουλευτές που θεωρητικά θα ψήφιζαν ΟΧΙ στην συμφωνία, δεν παραστούν κατά την συνεδρίαση και παρόντες είναι μόνο 290 βουλευτές, τότε ο Τσίπρας χρειάζεται 146 βουλευτές για να περάσει την προδοτική αυτή συμφωνία!
Συνεπώς, τούτες τις ώρες, όλοι εσείς που αναζητάτε τους 6 αποστάτες, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και αρχίσετε να αναζητάτε, ποιοι θα το παίξουν «άρρωστοι» εκείνη την μέρα, ή ποιοι θα απουσιάσουν λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού στο Εξωτερικό!
ΔΙΟΤΙ αυτοί είναι που θα κάμουν την πραγματική ζημιά!!!
Τα μάτια σας όχι απλά ανοιχτά! Τα μάτια σας ορθάνοιχτα!
Είναι ΥΠΟΥΛΟΙ και παίζουν τεράστια παιχνίδια.
ΥΓ 1.
Η σημαία ανάποδα συμβολίζει διεθνώς, χώρα σε κίνδυνο…
ΥΓ 2.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συμφωνία αυτή είναι χρυσοπληρωμένη και θα περάσει πάση θυσία. Απλά, καταγράφουμε τα πάντα γιατί σύντομα θα αποδοθούν ευθύνες! Και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν σωστά και σε ΟΛΟΥΣ !!!
Καλημέρα από την καρδιά της Μακεδονίας, καλημέρα από τον Λευκό Πύργο…
 https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1/#

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook