17.2.19

Δεν μας το λέει κανείς: Κάποιοι Γάλλοι πολεμούν την Νέα Τάξη. Διαδηλωτές έχασαν τα μάτια τους (Προσοχή! Σκληρές εικόνες & βίντεο)

Δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την Γαλλία και όμως λίγα έχουν γίνει γνωστά, σχετικά με τους τραυματισμένους διαδηλωτές. Οι Γάλλοι δεν τα έχουν παρατήσει.
Μερικοί Γάλλοι πολεμούν την...
Νέα Τάξη και το γεγονός αυτό, έχει εξοργίσει την Παγκόσμια εξουσία και να σκεφτεί κανείς, ότι τα Κίτρινα Γιλέκα αρχικά έμοιαζαν με ένα Αριστερό κίνημα, από το οποίο πλέον έχουν αποκοπεί οι Αριστεριστές, (κατά ένα μεγάλο βαθμό).
Οι τραυματίες (διαδηλωτές) είναι αρκετοί (άγνωστο πόσοι, καθώς δεν υπάρχουν πολλές
πληροφορίες) και μερικοί από αυτούς έχουν χάσει μέχρι και τα μάτια τους. Η αστυνομία ασκεί βία στους πολίτες. Πραγματική βία.

Δυστυχώς, τα ΜΜΕ Παγκόσμια (με ελάχιστες εξαιρέσεις), προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις κινητοποιήσεις των Γάλλων. Το αστυνομικό Κράτος του Μακρόν, επιτίθεται στους ίδιους τους πολίτες του.
Μιλάμε για μια κατάσταση δραματική, η οποία όπως διαβάσατε και παραπάνω, δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε.
Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
Δείτε από το 1:18 και μετά:
Είδατε λίγα μόνο παραδείγματα ανθρώπων που ένιωσαν τι σημαίνει αστυνομοκρατούμενο Κράτος. Τα δύο άτομα που είδατε, έχασαν τα μάτια τους και σχεδόν κανένας δεν μιλάει για αυτά τα γεγονότα.
Δυστυχώς, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι δεν ζούμε σε ένα κόσμο ειρηνικό, στον οποίο δεν διατρέχουμε κανένα κίνδυνο. Οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι προστατεύουν τους πολίτες στην Γαλλία, τους χτυπάνε αλύπητα, τους τραυματίζουν και τους δημιουργούν αναπηρίες.
Αξίζει να σκεφτούμε κάτι πολύ σημαντικό:
Είναι ελεύθεροι οι άνθρωποι;

Photo:pexels
el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook