19.3.11

Σεξ σε δημόσιο χώρο: Πως να μην σε πιάσουν στα πράσα

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι διστάζουν να δοκιμάσουν το σεξ σε ριψοκίνδυνα μέρη, αφού εάν γίνει καμιά στραβή και τους πιάσει κανείς με τα παντελόνια κατεβασμένα μπορεί να συλληφθούν, να αποκληρωθούν ή να απολυθούν. 

Το επικίνδυνο σεξ είναι μια κίνηση... που θα ανάψει τα αίματα για τα καλά. Το καλύτερο μέρος της... υπόθεσης είναι ο αυθορμητισμός που σε διακατέχει αλλά κι η αίσθηση ότι κάνεις κάτι απαγορευμένο.

Για καλύτερα αποτελέσματα φρόντισε η καλή σου να φοράει φούστα κι εσύ κάποιο παντελόνι με φερμουάρ για ευνόητους λόγους. 

Απόλαυσε λοιπόν το επικίνδυνο σεξ και αύξησε την απόλαυση, αλλά μείωσε το κίνδυνο να σας πιάσουν στα πράσα! 

Στο πατρικό σπίτι

Το κρυφό σεξ στο σπίτι των γονιών μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο. Ο κίνδυνος του να σας πιάσει όχι κάποιος ξένος αλλά ένας συγγενής είναι αρκετός για να σε τρομοκρατήσει. Ειδικά εάν οι γονείς για τους οποίους μιλάμε είναι συντηρητικοί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα. Φυσικά δεν θέλεις να χαλάσεις τη σχέση που έχεις με τους γονείς της. Γι’ αυτό απέφυγε να το κάνεις κάτω από την μύτη τους. Δεν σου λέμε για το βράδυ που θα κοιμούνται, αλλά για όταν εσύ μέρα μεσημέρι θα έχεις όρεξη να τη στριμώξεις στο μπάνιο ενώ στο σαλόνι πίνουν τον καφέ τους ξέγνοιαστοι οι γονείς της. Εάν σας κάνουν τσακωτούς οι γονείς της η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα ντροπιαστική για όλους, γι’ αυτό πάρε τα μέτρα σου για να το αποφύγεις.

Στη βιβλιοθήκη

Μαζί με την κοπέλα σου αποφασίσατε να επισκεφτείτε την βιβλιοθήκη, όχι για να δανειστείτε κάποιο βιβλίο, απλά για να κάνετε σεξ. Επικρατεί ησυχία, όλοι είναι προσηλωμένοι πάνω από ένα βιβλίο και εσείς βρίσκεστε ένα βήμα πριν από την ηδονή... Κάθε  βιβλιοθήκη είναι διαφορετική αλλά όλες έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά, άπλετο χώρο και πολλά ράφια. Μην ανησυχείς, οι βιβλιοθηκάριοι συνήθως έχουν αρκετή δουλειά οπότε δεν θα ασχοληθούν μαζί σου. Βρες μια από τις πολλές γωνίες που δεν τις πιάνει ανθρώπου μάτι και χωθείτε μέσα. Θυμήσου όμως δεν πήγατε εκεί για να κάνετε παθιασμένο σεξ, αλλά για ένα στα γρήγορα. Η προτεινομένη στάση είναι στα όρθια έτσι ώστε να μπορέσετε να καλυφθείτε εύκολα εάν τύχει να περάσει κάποιος. Φροντίστε όμως να κάνετε απόλυτη ησυχία γιατί εάν σας πάρει χαμπάρι ο βιβλιοθηκάριος τότε σίγουρα θα φάτε μια γερή μήνυση.

Στη σάουνα

Ένα από τα θετικά που έχει η σάουνα είναι ότι με την αυξημένη θερμοκρασία αυξάνεται κι η ευαισθησία σας και η ροή του αίματος πράγμα που θα αυξήσει την αίσθηση στα άκρα σας. Τα ιδρωμένα μέρη του σώματος σας θα γλιστράνε και θα κάνουν το σεξ ακόμα πιο καυτό. Το πιθανότερο είναι ότι δεν διαθέτεις σάουνα στο σπίτι σου. Καλύτερα γιατί θα χρειαστεί να πάτε σε κάποιο spa ή στο γυμναστήριο της γειτονιάς. Το ιδανικότερο θα ήταν να το κάνετε καθιστοί. Εάν είστε όρθιοι μπορεί να ζαλιστείτε και να λιποθυμήσετε και δεν νομίζω ότι είχατε αυτό στο μυαλό σας όταν σκεφτόσασταν για τη σάουνα. Εάν ξαπλώσετε θα είναι ακόμα χειρότερα. Συνήθως τα παγκάκια στη σάουνα είναι ρυθμιζόμενα οπότε αυτό σε βοηθάει να επιλέξεις τη θέση που σε βολεύει. Δοκίμασε το εξής: Εσύ κάθεσαι στο παγκάκι κι εκείνη κάθεται στα πόδια σου με το πρόσωπο προς την πόρτα. Η σάουνα δεν είναι και το πιο καθαρό μέρος του κόσμου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις τον ατμό στο ελάχιστο και να κάνεις μπάνιο μετά.

Στο δρόμο

Εάν αποφασίσεις να δοκιμάσεις το σεξ σε κάποιο δρομάκι τότε φρόντισε πρώτον να διαλέξεις κάποιο σχετικά καθαρό, δεύτερον να είναι κάπου σκοτεινά και τρίτον να φοράς τα αθλητικά σου παπούτσια για να τρέξεις και να γλιτώσεις τη σύλληψη. Εντόπισε κάποιο μεγάλο αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο και κρυφτείτε πίσω από αυτό. Το αυτοκίνητο σου παρέχει οπτική κάλυψη από τους περαστικούς, είτε το κάνετε με την πλάτη στο αυτοκίνητο είτε με τη πλάτη στο τοίχο. Επίσης οι μεγάλοι κάδοι μπορούν να σας κρύψουν μια χαρά, κι εφόσον θα ακούς εάν κάποιος πλησιάζει όλα θα πάνε καλά. Απόφυγε να κάνετε σεξ ξαπλωμένοι ή καθιστοί καθώς τα μικρόβια καραδοκούν. Θα ήταν καλύτερα εάν το δοκιμάζατε βράδυ καθώς οι σκιές θα σας παρέχουν τέλεια κάλυψη. Αλλά και μέρα να θέλεις να το δοκιμάσεις, μην διστάσεις. Καλή τύχη βέβαια στην προσπάθεια να πείσεις την κοπέλα σου!
Το σεξ στο γραφείο μπορεί να θεωρηθεί εντελώς αντιεπαγγελματικό και μπορείς να απολυθείς εάν σε πιάσουν. Τα πράγματα βέβαια αλλάζουν εάν είσαι το αφεντικό ή ο ευνοούμενος της αφεντικίνας σου. Παρόλα αυτά σε όποια εργασιακή βαθμίδα κι αν ανήκεις μπορείς να απολαύσεις το σεξ στο γραφείο, αρκεί να είσαι προσεκτικός. Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν κάποια αποθήκη. Κι οι υπάλληλοι μπορούν να λείπουν από το πόστο τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάνε ότι έχεις να κάνεις, αλλά φρόντισε να κλειδώσεις την πόρτα και να κάνεις απόλυτη ησυχία. Μια άλλη καλή επιλογή είναι οι τουαλέτες καθώς εκεί πέρα δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Όπου κι αν επιλέξεις να το κάνετε πρόσεξε να μην σας πιάσουν στα πράσα και φρόντισε να έχεις έτοιμη μια δικαιολογία για κάθε περίπτωση
http://www.katse-kala.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook