15.4.16

Μιλάνε για ανάφλεξη σε Τουρκία και Συρία μετά το βρετανικό δημοψήφισμα


Αιτία η ίδρυση κουρδικού κράτους που έχουν αποφασίσει ΗΠΑ και Ρωσία-Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ελλάδα θα δεχτεί μεγάλο κύμα Κούρδων
Και θα....
ξεκινήσουμε από αυτό που γράφαμε .Την επόμενη Κυριακή λοιπόν ,23 Απριλίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρεθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου θα συναντηθεί με την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και ένα από τα πιο βασικά θέματα συζήτησης θα είναι η Ελλάδα και τα προβλήματα που την ταλανίζουν: Η οικονομική και η προσφυγική κρίση.
Σύμφωνα με τον ανώτερο διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Charles Kypchan, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους με τον αναπληρωτή σύμβουλο ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μπεν Ρόουντς, στη συνάντηση θα τεθεί το προσφυγικό ζήτημα και το ελληνικό πρόγραμμα, που οι Αμερικανοί επιμένουν ότι για να γίνει βιώσιμο θα πρέπει να περιλαμβάνει και ελάφρυνση του χρέους.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ:Eχετε ξανακούσει ποτέ τόσα χρόνια να προ-ανακοινώνονται οι κινήσεις και τα θέματα προς διαβούλευση-συζήτηση των Αμερικάνων πριν τις επίσημες επισκέψεις τους;Τι θα κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ; Αυτά κάτι λένε από μόνα τους.
Ακούγεται λοιπόν έντονα πλέον ότι αμέσως μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, θα αρχίσει η δημιουργία του λεγόμενου κουρδικού κράτους που θα στοιχίσει ακριβά στην Τουρκία και θα προκαλέσει σφαγές. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, ας ετοιμαζόμαστε για πάνω από 1.000.000 Κούρδους να διαβαίνουν το κατώφλι μας, για να σωθούν από την οργή των Τούρκων».ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται στο Αιγαίο και μάλιστα όπως γράψαμε θέλουν οι νατοϊκές επιχειρήσεις να προχωρήσουν και μέχρι τα Δωδεκάνησα; Για σκεφτείτε γιατί.
Όσον αφορά την ελληνική κυβέρνηση; ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ με τον διαγωνισμό του Πολεμικού Ναυτικού για 1.700.000 μερίδες σίτισης όπως είχαμε αποκαλύψει στις 29 Μαρτίου; 1.700.000 μερίδες ημερησίως σημαίνει 850.000 άτομα. Με 52.000 πρόσφυγες γιατί γίνεται διαγωνισμός για 850.000 ανθρώπους;
Επιφυλασμόμαστε και πολύ μάλιστα..
spirospero

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook