15.4.16

Η ελπίδα έφυγε, έρχονται τα… ελικόπτερα!!!


Την έκφραση… θα φύγουν με ελικόπτερα την ακούμε πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πλέον, δεν θα αργήσουμε να το δούμε να γίνεται… 
Έγινε στην Αργεντινή, με τον νεοφιλελεύθερο πρόεδρο Φερνάντο ντε λα Ρούα, ο οποίος εγκατέλειψε με....
στρατιωτικό ελικόπτερο το μέγαρο Κάσα Ροσάδα στο Μπουένος Αϊρες, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές εισέβαλλαν στο εσωτερικό του.
Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, τόσο στην εφαρμογή νέων μέτρων (αύξηση ΦΠΑ στο 24%), όσο και στα σχέδια της Κυβέρνησης να ξανακυλήσει την χώρα στην αβεβαιότητα –με εκλογική διαδικασία- έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Αυτό της βαθιάς ύφεσης.
Τα νοικοκυριά, ήδη διανύουν στιγμές απόγνωσης. Οι επιχειρήσεις βάλλονται και τελικά κλείνουν, ο ιδιωτικός τομέας έχει μαραθεί εντελώς, ενώ Δημόσιο και συνταξιούχοι, ζουν με την αγωνία νέων περικοπών.
Ποιος να το περίμενε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θα αποδεικνυόταν τόσο τραγικά άσχετος με το θέμα διακυβέρνηση.
Πραγματικά, μας δημιουργεί την αίσθηση, ότι όντως βρίσκεται σε κλίμα σχολείου και κατάληψης. Αλλιώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσει κανείς τα όσα κάνει και τα άλλα τόσα που σκέφτεται να κάνει. Ήδη οι δικοί του τον εγκατέλειψαν… Η Ζωή και οι άλλοι… Αλλά και όσοι έχουν μείνει πίσω, έχουν αποστασιοποιηθεί (βλ. την Ρένα Δούρου).
Ήδη κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούνται για κρυφά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και άλλα… αίσχη!!! Αν λοιπόν ο Τσίπρας και η παρέα του, που πούλησαν με τον χειρότερο τρόπο στους Έλληνες την ελπίδα, δεν φύγουν με ελικόπτερο, τότε πραγματικά δεν ξέρω ποιος θα το κάνει…
greek10 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook