28.3.11

Eva Amurri: "Ηθελα να παίξω τη στριπτιτζού" (videos)

Η ηθοποιός Eva Amurri, κόρης της διάσημης σταρ Susan Sarandon, αποκάλυψε πρόσφατα πως πάντα ήθελε να παίξει τη στριπτιτζού... Η ευκαιρία της δόθηκε στη σειρά Californication και εκείνη δεν δίστασε να την αρπάξει!

H Eva τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο αμερικάνικο "Dancing with the Stars" και πρόσθεσε για το σέξι ρόλο της: "Oλη μου τη ζωή ήθελα να....
παίξω αυτόν τη στρίπερ. Mπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που ντύνονται τα κορίτσια στις απόκριες ότι θέλουμε να βάζουμε αποκαλυπτικά κοστούμια. Μας λένε πως δεν μπορόυμε να ντυνόμαστε σαν τσούλες, έτσι όταν μας δίνετε η ευκαιρία να κυκλοφορούμε κάπου, όπως στην κρεβατοκάμαρά μας, απλά ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!"

H Eva είναι η κόρη που έκανε η Sarandon με τον Ιταλό σκηνοθέτη Franco Amurri και όπως βλέπεται μοιάζει αρκετά στη μαμά της αν και κατά τη γνώμη μας η Susan είναι ασυναγώνιστη... Η Eva έχει εμφανιστεί σε αρκετά αμερικάνικα σήριαλ και μάλιστα στο επεισόδιο από τα "Φιλαράκια" που η Sarandon ήταν guest star υπάρχει σκηνή που τη χαστουκίζει σε ένα πλατό.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΕΔΩ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook