1.7.11

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό;

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ. Παπουτσή, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ, έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

Την είδηση μας...
μεταφέρει ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.

“Είναι γνωστό ότι έξω από την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ένας καλοκάγαθος αστυνομικός [άοπλος, ούτε καν με γκλοπ] ο οποίος δέχεται ευχαρίστως να φωτογραφίζεται με τους τουρίστες”, γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι... δεν τρέφει καμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωστόσο σωστά επισημαίνει:

“Τι θέλουν να δείξουν με αυτά οι Άγγλοι είναι προφανές. Κάτι σαν το παλαιό δικό μας "Ισχύς μου η αγάπη του Λαού"[το οποίο επειδή ακριβώς δεν τηρήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυείς Λαός μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

Ο δικός μας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μέχρι χθες είχε μια φυσιολογική διακριτική ασφάλεια.

Σήμερα ομως έχουν ακροβολιστεί στις τέσσερις γωνιές του τετραγώνου, όπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχούμενοι σε δικυκλα πάνοπλοι αστυνομικοί!
Πηγή:sigmalive
http://larnaca-info.blogspot.com/2011/07/blog-post.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook