16.8.11

Πιάσαμε πάτο, αλλά ο πρωθυπουργός δηλώνει πως οι θυσίες πιάνουν τόπο

Μ΄ ένα μήνυμα που στην καλύτερη περίπτωση το διάβασε όπως του το έγραψαν οι σύμβουλοι του, ο πρωθυπουργός μας είπε χθες από τη Σκιάθο, που κάνει διακοπές, ότι «οι κόποι του ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο». Ενώ αν ήθελε να πει την αλήθεια, μετά το προσκύνημα στην ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα έπρεπε να....

ομολογήσει ότι… χάρη στις δικές του ενέργειες και της κυβέρνησής του ο λαός και η οικονομία έχουν πιάσει πάτο!

Δεν γίνεται να υποστηρίζει πως «θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης», καθώς κι ότι αυτή η κυβέρνηση δίνει «προοπτική και ελπίδα».

Αυτό είναι εμπαιγμός όταν ξέρουμε πως από αύριο θα αρχίσουν και πάλι να ανακοινώνουν νέα μέτρα λιτότητας και νέους φόρους!

Επίσης ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του μας «απείλησε» ότι «η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην προσπάθεια συνέχισης των μεγάλων αλλαγών για να μπορέσει η Ελλάδα να στέκεται γερά στα δικά της πόδια».

Στο τέλος ο Γ. Παπανδρέου είπε κι ένα τσιτάτο δανειζόμενος μια φράση του Παπαδιαμάντη: «αν βρισκόμαστε στενά ας κοιτάξουμε και γύρω μας».

Συμπερασματικά: κατά τη λογική του πρωθυπουργού, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, η ανεργία στο κόκκινο, οι χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν κάθε μήνα, η ύφεση – ρεκόρ, η ανάπτυξη υπό το μηδέν και η απόγνωση που έχει σπείρει στις καρδιές των πολιτών, σημαίνουν ότι οι θυσίες έχουν πιάσει τόπο!

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο χορό της χθεσινής προπαγάνδας συμμετείχε και το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο το οποίο μετέδωσε ότι οι πιστοί υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό «με χειροκροτήματα» και «έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι».

Δηλαδή κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε πως υπάρχουν έλληνες που χαίρονται που βλέπουν το «δήμιο» τους και μάλιστα τον χειροκροτούν…

http://www.kentrinews.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook