7.9.11

170 ευρώ της κόστιζε κάθε φιλί του!!

Εκμεταλλευόταν την αδυναμία της στο πρόσωπό του στο έπακρο.

Χρήματα ως αντάλλαγμα έδινε η Amy για τα φιλιά του Blake.

Ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse είχε βρει τον τέλειο τρόπο να της αποσπά χρηματικά ποσά, προκειμένου να αγοράζει κοκαΐνη, ηρωίνη και κρακ, όπως αποκαλύπτει στενός φίλος του στη βρετανική Sun.

Ο Blake Fielder-Civil υποχρέωνε την....
Amy, κάθε φορά που του ζητούσε ένα φιλί, να του δίνει χρήματα ως αντάλλαγμα για την τρυφερότητά του. Μάλιστα κοστολογούσε το κάθε φιλί στα 170 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει ο φίλος του, ο Blake περηφανευόταν για το πόσο ερωτευμένη ήταν η αδικοχαμένη τραγουδίστρια μαζί του και ότι τη χρέωνε μόνο και μόνο για ένα φιλί ή για να της επιτρέπει να βρίσκεται κοντά του. «Θα καθόταν κοντά του, θα πίνανε μαζί μερικά ποτά και όταν εκείνη άρχιζε να γίνεται εκδηλωτική μαζί του λέγοντάς του ‘’δώς μου ένα φιλί ναύτη!’’ εκείνος θα της έλεγε ‘’αει γ….υ, δώσε μου χρήμα’’. Εκείνη θα διαμαρτυρόταν γλυκά ‘’Blake, Blake’’. Του άρεσε αλλά δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της», πρόσθεσε ο άνδρας, λέγοντας ότι τέτοιας μορφής ήταν η σχέση τους σε όλη τη διάρκειά της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007, ενώ πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Εκείνος βρίσκεται στη φυλακή για διάρρηξη και πρόκληση πυρκαγιάς. Μετά τον θάνατο της Amy, όταν έμαθε ότι εκείνη δεν του άφησε το σπίτι της ούτε το αυτοκίνητό της όπως είχε δεσμευθεί στο διαζύγιό τους, την αποκαλεί σκύλα και με άλλα κοσμητικά επίθετα, ενώ διαρκώς γκρινιάζει ότι τον ταπείνωσε που ενώ βρισκόταν φυλακή δεν πήγε μία φορά στο επισκεπτήριο.

ΠΗΓΗ: Real.gr
http://getddl.org/2011/09/07/amy-winehouse-paid-for-every-kiss/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook