7.11.11

Όλα όσα λένε και Όλα όσα θα κάνουν θα είναι Προσωρινά! Η Ριζική Λύση του προβλήματος δεν «Δανείζεται» ούτε «Κουρεύεται». Παράγεται!

Μη τους επιτρέπετε να σας δίνουν ελπίδες ούτε να τους επιτρέπετε να σας τρομοκρατούν. Άσχετα με το αποτέλεσμα των επίκαιρων διαβουλεύσεων μεταξύ των... Ένοχων 300 Βουλευτών που μαγειρεύουν τη Λύση που θα συμφωνήσουν, η ΕΕ αποκλείεται να μας Πτωχεύσει σε αυτό το σημείο και να μας αναγκάσει να επιστρέψουμε στη...
Δραχμή. Όμως, και αν ακόμα παίξει αυτό το σενάριο της επιστροφής μας στη Δραχμή, γιατί μπορεί να βρήκαν «Ειδικό Διέξοδο» εμείς δεν πτοούμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε, δεν χάνουμε την Ψυχραιμία μας. Όποια ζημιά και αν προκαλέσουν στη χώρα μας θα την αντιμετωπίσουμε. Εμείς είμαστε ο κυρίαρχος Λαός. Εμείς είμαστε τα 5.000.000 και πλέον Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες και εμείς θα επαναφέρουμε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει να βρίσκεται. Το Συνέδριό μας θα γίνει στις 28/29 Απριλίου, 2012 και θα χαράξει τη Νέα Πορεία της Νέας Ελλάδας με Νέα Άφθαρτα Πρόσωπα που γνωρίζουν Πώς θα Διοικήσουν Παραγωγικά την Ελλάδα, ώστε από το πρώτο χρόνο να αρχίσουμε να εξοφλούμε τα χρέη μας. Διαβάστε αρκετές φορές την Πρόσκληση που τους στέλνουμε που δημοσιεύεται διπλά στη δεξιά πλευρά της Οθόνης με τίτλο: «Η Λύση βρίσκεται στα χέρια σας». Στείλτε την σε όλους τους φίλους και διαδώστε την. Οι 300 και τα Κόμματά τους σκέπτονται μόνο την «Κομματική Διακυβέρνηση της Συμφοράς» που μας οδήγησε στην Πτώχευση. Δεν μπορούν να διανοηθούν Κυβέρνηση Ανεξάρτητων Τεχνοκρατών και τους εαυτούς τους περιορισμένους αποκλειστικά στα Νομοθετικά Καθήκοντά της Βουλής. Ζουν, αναπνέουν και ονειρεύονται τους εαυτούς τους στην «Κομματική Εξουσία» και τα Λάφυρα που αυτή περιλαμβάνει. Τα Κομματικά Στελέχη της ΝΔ και των λοιπών μικρών Κομμάτων ράβουν τα σταυρωτά κουστούμια της Εξουσίας. Ενώ γνωρίζουν ότι η όποια Εξουσία αποκτήσουν θα είναι προσωρινή, δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι ειδικευμένοι στις Καταχρήσεις. Σε χρόνο μηδέν βουτάνε τα χέρια τους στα Λάφυρα μη τυχόν και χάσουν την καρέκλα τους η οποία πάντα κινδυνεύει από τους συντρόφους τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook