7.11.11

O κύκλος της δραχμής κλείνει. Απο τη Bilderberg στην Trilateral Commission και πάλι πίσω;

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή είτε ο Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός είτε ο Σαμαράς, κάτι που δεν είναι θέμα σοβαρότητας, υπευθυνότητας, μηνυμάτων και δημοσκοπήσεων…
αλλά...
μεγαλύτερης πλέον ενδοτικότητας σε προδιαγεγραμμένο σχέδιο.

Το έλειμμα στελεχών στα δύο κόμματα, που να έχουν την αυτάρκεια να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα είναι επίσης εμφανές.

Η επιλογή Παπαδήμου δεν θεωρείται απο τον λαό αποδεκτή, αφού ήταν ο διοικητής της ΤτΕ την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου επι κυβέρνησης Σημίτη (swaps with Goldman-Shachs) και επιπλέον πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Ενας τραπεζίτης - δορυφόρος της Τρόικα πρωθυπουργός και μέλος της Τριμερούς επιτροπής.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τάγματα ηλιθίων τρεχουν σε συνωστισμό γύρω απο μια τρύπα. Ειναι θέμα τύχης και χρόνου να πέσουν μέσα.

Η δημοσιοποίηση των δανειακών συμβάσεων που κάποια στιγμή θα γίνει, θα φέρει το τελικό χτύπημα στη συμμαχία της κηδείας της χώρας που έρχεται με ταχύτητα, μιας κηδείας που ξεκίνησε απο χρόνια όταν δεν εδόθη προσοχή στην ανταγωνιστηκότητα της Ελλάδας κατά τη στιγμή της εισόδου της στην ΕΕ και ολοκληρώνεται τώρα, όπου ακόμη δεν υπάρχει πνεύμα αντίληψης αυτού του προβλήματος. Οπως και να έχει, ο λαός δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει τα μέτρα που πρόκειται να έρθουν και η επιστροφή στη δραχμή θα γίνει αναγκαστική μετά από εξέγερση. Η μόνη διαφορά του τότε απο το τώρα είναι, ότι η χώρα θα έχει χάσει ότι πολύτιμο φιλέτο διαθέτει και πολύτιμο χρόνο.

Ο Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να βγεί απο το ευρώ μόνος… αν και ήταν εκείνος που υπερχρέωσε τη χώρα, φέρνοντάς τη στο χείλος του γκρεμού, πρίν την παραδώσει στα τσακάλια σαν κοινός οικονομικός δολοφόνος,

Οσον αφορά τα Ελληνικά συμφέροντα, μετά την έξοδο της χώρας στη δραχμή, αυτά πάσχουν απο τις ισχυρές εγγυήσεις που αφειδώς προσέφερε ο Παπανδρέου στους δανειστές, ιδιαίτερα τους παλαιούς όπως και τους κατόχους των CDS των Ελληνικών ομολόγων.

Ο Σαμαράς στην καλύτερη περίπτωση έχει πιαστεί δύο φορές θύμα αλλά πιστεύω εν γνώσει του. Ολοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι αμφότεροι είναι μέλη της γνωστής Λέσχης, όπως και οι Καραμανλής και Διαμαντοπούλου. Ο χαμένος δεν έχει ρίσκα…

Ασφάλεια για την επιβίωση της χώρας δεν είναι τα δύο κόμματα να είναι μαζί, όπως υποστηρίζουν λανθασμένα τα Ελληνικά ΜΜΕ αλλά κατάντεια της δημοκρατίας, δεδομένης της προιστορίας τους. Ενας “γάμος” αυτού του τύπου δεν θα κρατήσει πολύ. Θα σπάσει με πολύ άσχημο τρόπο. Οι δανειστές στην τελική ευθεία θα χάσουν τα λεφτά τους. Οταν συνεργάζεται κανείς με κομψευόμενους υπάκουους βλάκες έχει και αυτό τα ρίσκα του.

Κατάλογος μελών της τριεθνούς επιτροπής

http://www.trilateral.org/download/file/EU_list_10-11.pdf

Θα βρείτε πολλους Ελληνες να είναι μέλη. Καλή διασκέδαση.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/o-bilderberg-trilateral-commission.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook