16.1.12

Έβαλε τον άντρα της προς πώληση στο Ίντερνετ!


"Εύκολος να συντηρηθεί, χρειάζεται μόνο τροφή και νερό κάθε 3-5 ώρες," έλεγε μία αγγελία στο τμήμα "Free Stuff" του Craiglist. Αλλά αυτή δεν...
ήταν μια συνηθισμένη αγγελία "προς πώληση" καθώς αυτή η γυναίκα από την Utah πρόσφερε προς πώληση τον σύζυγο της που ισχυρίζεται ότι είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια. "Του αρέσει το φαγητό και παίζει βίντεο-παιχνίδια όλη την ημέρα", γράφει.
Η Alyse Bradley δημοσίευσε την  αγγελία ως αστείο, προσφέροντας τον 22χρονο σύζυγό της, Kyle Bradley, στον πλειοδότη, σύμφωνα με αυτά που η Salt Lake Tribune ανέφερε. Από τότε που το video game Modern Warfare 3 κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου, ο Kyle δεν μπορούσε να ξεκολλήσει. Πρόσφατα επέστρεψε στη Γιούτα από το Aghanistan αφού υπέστη έναν τραυματισμό στην πλάτη, και είπε στα νέα του ABC 4 ότι τα βίντεο-παιχνίδια είναι ένας τρόπος να κρατήσει επαφές με τους φίλους του από τον στρατό.

Μετά από 48 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, η Alyse είχε μια ιδέα. "Δεν τον έβλεπα καθόλου," είπε η Alyse στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. "Έτσι, μια μέρα του είπα: 'Θα σε βγάλω στο Craigslist, να ξέρεις.' Η πεθερά μου, δήλωσε: 'Κάν 'το!' Και έτσι, το έκανε.
http://www.koulo.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook