27.7.12

Φάντασμα εμφανίσθηκε σε pub της Αγγλίας.

Ο  Andrew Batemen, ιδιοκτήτης μίας pub στη βορειοδυτική Αγγλία, έμεινε  έκπληκτος όταν τσέκαρε τις κασέτες από τις κάμερες παρακολούθησης του  μαγαζιού του και παρατήρησε ένα φάντασμα.
Το πνεύμα εμφανίσθηκε στις 00:18 τα μεσάνυχτα, την...
Τετάρτη 1η του  μηνός, στην pub Wolfe στο Penrith στην περιοχή Cumbria της βορειοδυτικής  Αγγλίας, αιωρήθηκε στον αέρα του άδειου από κόσμο bar για περί
που 31 δευτερόλεπτα και τελικά εξαφανίσθηκε.
Ο 38χρονος Andrew έδειξε την κασέτα στο προσωπικό ενός ταξιδιωτικού  γραφείου που βρίσκεται δίπλα στη pub και του είπαν ότι και οι ίδιοι  έχουν καταγράψει παράξενες κινήσεις και φαντάσματα στις δικές τους  κάμερες παρακολούθησης.
Ο Andrew, που είναι ο ιδιοκτήτης της pub εδώ και 17 χρόνια, είπε ότι  το σκυλί του φοβάται κάθε φορά όταν περναέι έξω από την πόρτα της pub.
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στα φαντάσματα αλλά αυτό με φρίκαρε».
Από την άλλη μεριά, οι κασέτες από το ταξιδιωτικό γραφείο έδειξαν το  ποντίκι ενός υπολογιστή να κινείται από μόνο του πάνω στο θρανίο!
Ο Andrew είπε: «Ήμουν με ένα φίλο μου και κοιτούσαμε τις κασέτες που  κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο μαγαζί από την 1η Σεπτεμβρίου. 18  λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η pub ήταν μες το σκοτάδι. Ήμουν έτοιμος να  κλείσω και να βγάλω την κασέτα όταν ξαφνικά ο φίλος μου παρατήρησε κάτι  παράξενο: μία άσπρη φιγούρα εμφανίσθηκε στο βάθος της οθόνης,  περιφέρθηκε γύρω στο χώρο της pub και έπειτα εξαφανίσθηκε».
Μετά το περιστατικό, τον Andrew επισκέφθηκε ένα μέντιουμ προκειμένου να επικοινωνήσει με την… «άλλη πλευρά».
(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook