10.8.13

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε Κόσοβο και οι Μνημονιακοί καμαρώνουν...


Γράφει ο Μαγια

Γέμισε πολύχρωμες φούσκες αισιοδοξίας ο μαυρισμένος ουρανός του Ελληνικού ερειπιώνα...

Λύσσαξαν οι γραφίδες και οι τελάληδες της δουλικής των ...ντρεμπεντέρηδων σχολής να φτιασιδώσουν και να ωραιοποιήσουν στην αποβλακωμένη από τον μνημονιακό όλεθρο κοινωνία, την επίσκεψη, του εν είδει βρεγμένης ...μερκελικής γάτας, Σαμαρά, στον Λευκό Οίκο.



Το σαφές μήνυμα του Ομπάμα, υπέρ της συνέχισης της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων και της υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών αναγορεύθηκε σε αμερικανική ψήφο εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα.

Τα ευχολόγια, περί ανάπτυξης, βρίσκονται στον αντίποδα της επαχθούς λιτότητας που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση. Προυποθέτουν την ολοκλήρωση της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των πολιτών. Τότε, όντως, «δεν μπορούμε να βλέπουμε την λιτότητα ως λύση!».

Οι «γκεμπελίσκοι» του καθεστώτος προσπάθησαν να εμφανίσουν την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, ως συνέχεια του Ελληνικού success story, που θα γίνει ...Ευρωπαικό (γαμώτο κεφάλι μου κλπ).
Ωστόσο, την καλύτερη απάντηση στην θρασύτατη μνημονιακή προπαγάνδα δίνει η έγκριτη βρετανική εφημερίδα Τelegraph. Γράφει στον τίτλο της, αναφερόμενη στα τελευταία στοιχεία για την ανεργία στη χώρα μας: Η προσπάθεια να διατηρηθεί η Ελλάδα εντός ευρώ σε συνθήκες που δεν είναι βιώσιμες, μετατρέπει τη χώρα σε ένα νέο Κόσοβο με φθηνό εργατικό δυναμικό!
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/08/blog-post_976.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook