18.4.14

Τσίπρας: Δημοψήφισμα για κάθε μεγάλο ζήτημα.



«Κωμικό» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τον πρωθυπουργό σε ομιλία του στη Χαλκίδα και δεσμεύτηκε πως για κάθε μεγάλο ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα πραγματοποιεί δημοψήφισμα.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα και την υπόθεση της Eurobank. «Παραχωρείται...


για ένα κομμάτι ψωμί», τόνισε και συμπλήρωσε:



«Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού και τώρα χαρίζονται σε εγχώριους και ξένους ολιγάρχες. Το σχέδιο τους είναι πια φανερό σε όλους και μόνο όποιος εθελοτυφλεί δεν το βλέπει. Μια χούφτα ολιγάρχες να ελέγξουν έναν εξουθενωμένο λαό. Μια χούφτα συμφέροντα να υποτάξουν μια ολόκληρη χώρα στις ορέξεις τους. Μια χούφτα διαπλεκόμενοι να ελέγχουν την πληροφόρηση και τη ζωή μας σαν Μεγάλος Αδελφός».



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε όμως και στο θέμα των δημοψηφίσματος, υπέρ του οποίου τάχθηκαν στελέχη του κόμματος του, χωρίς να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο σχετικά με την προσφυγή στην κάλπη, με το ερώτημα για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ: «Και επειδή τις τελευταίες ώρες γίνεται πολλή συζήτηση για δημοψηφίσματα, θέλω να πω το εξής: Ναι, θα απευθυνθούμε στο λαό για κάθε μεγάλο ζήτημα που αφορά στη δική του ζωή».
Πηγή: tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook