1.8.14

Άστατος καιρός το Σάββατο


Το Σάββατο αναμένονται βροχές ή καταιγίδες στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου όπου τα φαινόμενα πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρά με βαθμιαία βελτίωση.
Στην...
Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Χαλκιδική, τη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα γρήγορα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη ανατολική Θεσσαλία, την βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες πρόσκαιρα στις Σποράδες κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά κυρίως των βορειότερων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στις Κυκλάδες όπου είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βορειότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 03/08/2014

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook