23.8.14

Η τρόικα θα αποφασίσει τι θα πει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ!



Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το ποίος κάνει "κουμάντο" στην Έλλαδα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δανειστές. Έτσι παρά τα...
όσα διαρρέονται από το Μαξίμου σε
επικοινωνιακό επίπεδο για γενναία κουρέματα χρέους και για φοροελαφρύνσεις στις ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού, η αλήθεια είναι μια: Δεν έχει κλειδώσει απολύτως τίποτα και ο Σαμαράς δεν έχει κανένα πράσινο φως από τους δανειστές.

Μέχρι τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να υποσχεθεί απολύτως τίποτα παρά μόνον μια μικρή επιμήκυνση στις δόσεις του ΕΝΦΙΑ και ένα πενιχρό επίδομα θέρμανσης. Αυτά και τέρμα. Τίποτα παραπάνω κι αυτό είναι ρητή εντολή των δανειστών.

Τα υπόλοιπα θα τα δουν οι ευρωπαίοι από τον Νοέμβρη γεγονός που ακυρώνει όλους τους προγραμματισμούς που μέχρι σήμερα είχε κάνει το Μαξίμου για φιέστες και επικοινωνιακές φανφάρες οι οποίες θα βοηθούσαν την κυβέρνηση να αυξήσει την επιρροή τους στους ανεξάρτητους βουλευτές και στη βάση.

Παρόλα αυτά τα στελέχη του Μαξίμου δηλώνουν πως όλα πάνε κατ ‘ ευχήν και πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει πολύ σύντομα στην αποκατάσταση των αδικιών για τους μη έχοντες και για όσους υπέστησαν τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις κατά την περίοδο των μνημονίων.

Δηλαδή ο κ. Σαμαράς δεν έχει κανένα σχέδιο δράσης για το πιθανότερο σενάριο που δεν είναι άλλο από το να αρνηθούν τα περισσότερα αιτήματα οι δανειστές.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook