27.9.14

Συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα: Η μαγνητική αντιστροφή της Γης μπορεί να είναι επικείμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

μαγνητική αντιστροφή 
Οι επιστήμονες έχουν προτείνει της υποθέσεις τους για την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, και προσπαθούν να προβλέψουν τις συνέπειες αυτού του φαινομένου.
Καθ 'όλη την ιστορία του...

πλανήτη οι νότιοι μαγνητικοί πόλοι έχουν αντιστραφεί πολλές φορές, τα τελευταία περίπου 780.000 χρόνια πριν, σύμφωνα με τις εκθέσεις, του Scientific American.
Γη-1
Οι Γεωφυσικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πόλοι μπορεί να αντιστραφούν και πάλι, αλλά πιστεύεται ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί νωρίτερα από ό, τι νομίζαμε.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Ευρωπαϊκό Διαστημικό οργανισμό, το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί με ρυθμό 10 φορές υψηλότερη από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα και αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης πολικότητας σε περίπτωση αλλαγής, η οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει σε λιγότερο από  2000 ετών. Η διαδικασία της μαγνητικής αντιστροφής μπορεί να απαιτήσει, για να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 1.000 και 20.000 χρόνια.
μαγνητική αντιστροφή
αντιστροφή πόλων
Ωστόσο, η ανάλυση των απολιθωμάτων αποκαλύπτει μαζικές εξαφανίσεις, με αύξηση του επίπεδου της ακτινοβολίας. Ωστόσο, μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων, θα μπορούσε να επηρεάσει τα ηλεκτρικά δίκτυα και τα συστήματα επικοινωνιών, αλλά ο γεωφυσικός στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (ΗΠΑ)  ο Δρ Gary A. Glatzmaier, είναι αρκετά αισιόδοξος. "στο μέλλον θα πρέπει να προσαρμοστούν προηγμένα συστήματα που θα είναι σε θέση να αντιδράσουν άμεσα στην αλλαγή της μαγνητικής πολικότητας." Προφανώς ο Gary Glatzmaier δεν ασχολείται με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τώρα, για το αν υπήρχε μια αλλαγή της μαγνητικής πολικότητας. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς μια αλλαγή θα μπορούσε να επηρεάσει την γεωμαγνητική στο σύγχρονο πολιτισμό, καθώς και μία από τις λειτουργίες του μαγνητικού πεδίου που προστατεύει τη Γη από την ηλιακή ακτινοβολία
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_1642.html#ixzz3EW0pw7KZ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook