30.10.14

Δείτε τη 10χρονη που βγάζει μεροκάματο 952 δολάρια! Πως τα καταφέρνει;

dinatos info
Μπορεί η Kylie Rogers να είναι μόλις 10 ετών, όμως είναι ήδη μια καλοπληρωμένη τηλεοπτική σταρ, αφού για κάθε ...
επεισόδιο που εμφανίζεται στη νέα τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg κερδίζει 20.000 δολάρια.

Η σειρά ονομάζεται "The Whispers" και για τον πρώτο επεισόδιο του πιλότου, όπου χρειάστηκαν 21 ημέρες δουλειάς, η Rogers κέρδισε, σύμφωνα με το TMΖ, 20.000 δολάρια.

Πρόκειται φυσικά για την πρώτη σεζόν της σειράς, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο πολλά επεισόδια θα γυριστούν και πόσα χρήματα θα βγάλει η 10χρονη, με το ενδεχόμενο να κερδίσει και αύξηση την δεύτερη σεζόν να είναι υπαρκτό.

Η μικρή είναι η πιο καλοπληρωμένη σταρ στην ηλικία της, αφού η 12χρνη ηθοποιός Rowan Blanchard, κερδίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 10.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο που παίζει στο "Girl Meets World" της Disney.

Όπως αναφέρει ο Business Isnider, παρά το νεαρό της ηλικίας της η Rogers έχει ήδη πολλές δουλειές στο βιογραφικό της αφού εμφανίζονταν έως το 2012 στη σειρά 17, μετά εμφανίστηκε στο "Private Practice" του NBC και μετά στο "Once Upon a Time in Wonderland", του ABC.

Το "The Whispers" αφορά σε εξωγήινους που καταλαμβάνουν την Γη χρησιμοποιώντας τα παιδιά, επίσης πρωταγωνιστεί η Lily Rabe του "American Horror Story" και ο Milo Ventimiglia, σταρ του "Heroes".Πηγή: newmoney

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook