24.10.14

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν... επέστρεψε κι άρχισε τις εκτελέσεις!


Εξαφανίστηκε για 40 μέρες και αμφισβήτησαν την εξουσία του. Αλλά φαίνεται ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέστρεψε... δριμύτερος και σύμφωνα με πληροφορίες διέταξε την εκτέλεση έξι
κορυφαίων αξιωματούχων της Βόρειας Κορέας!


Οι έξι αξιωματούχοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από προσώπου γης τους...
τελευταίους μήνες και όλοι πιστεύουν πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να εκτελεστούν.

Ανάμεσα στους έξι είναι ο διοικητής της Αεροπορίας της Βόρειας Κορέας, ο υπουργός Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών και ένα πρόσωπο κλειδί του αθλητισμού. Όλοι τους, δεν έχουν εμφανιστεί σε σειρά από σημαντικές συναντήσεις τους τελευταίους μήνες.

Ο στρατηγός Ri Pyong-chol δεν έχει εμφανιστεί πουθενά από τον περασμένο Αύγουστο και απουσίασε όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στις 19 Οκτωβρίου, συνάντησε αξιωματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αγνοείται επίσης ο Ma Won-chun, αρχιτέκτονας, που επίσης απουσίασε από συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.
Click4more: Βόρεια Κορέα: Είδε να εκτελούν γυναίκα γιατί έβλεπε ταινία του Χόλιγουντ – Μια συγκλονιστική μαρτυρία Ο δε Ri Yong-gil, αξιωματούχος του Αθλητισμού, δεν ήταν παρών στην τελετή υποδοχής των αθλητών που μετείχαν στους Πανασιατικούς Αγώνες, ενώ ο Sim Chol-ho, υπουργός Ταχυδρομείων και πρόσωπο ήταν κοντά στον Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν παρουσιάστηκε σε συνάντηση με αντιπροσώπους της αιγυπτιακής εταιρίας που παρέχει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Β. Κορέα.

Ένας άλλος αξιωματούχος, ο Chang Ung, φέρεται να ήταν στενός συνεργάτης του θείου του Κιμ Γιονγκ Ουν, Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, τον οποίο το καθεστώς εκτέλεσε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή των μυστικών υπηρεσιών είπε στην εφημερίδα JoongAng Ilbo πως έξι υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι έχουν εκτελεστεί. Αν αυτό ισχύει, θα είναι το τρίτο κύμα εκτελέσεων από τον Δεκέμβριο του 2011 όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την εξουσία!

Η εξουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν αμφισβητήθηκε όταν εξαφανίστηκε για 40 μέρες. Αλλά την περασμένη εβδομάδα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, έστω κι αν περπατούσε με μπαστούνι.

Λέγεται πως ίσως τελικά ο νεαρός ηγέτης της Βόρειας Κορέας να χρησιμοποίησε το διάστημα της απουσίας του για να εποπτεύσει προσωπικά το νέο κύμα εκτελέσεων!

Πήγη: Daily Mail



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook