13.11.14

Βίντεο-πείραμα: Δείτε πόσοι άντρες προσπάθησαν να αποπλανήσουν μια «μεθυσμένη» κοπέλα

 
«Δεν χρειάζεται να πάρεις το λεωφορείο. Θα πάμε στο σπίτι μου», της λέει ένας νεαρός

Έντονη ανησυχία αλλά και σοκ προκαλεί το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε πριν...
από μερικές ημέρες στο YouTube και το οποίο
αποτελεί ουσιαστικά ένα κοινωνικό πείραμα για τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.



Στο βίντεο αποτυπώνεται με τον πλέον δραματικό τρόπο το πόσο εκτεθειμένη σε κινδύνους μπορεί να είναι μια γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν κυκλοφορεί μόνη της στους δρόμους μιας πόλης.

Το σκεπτικό είναι απλό: Μια μεθυσμένη νεαρή γυναίκα ψάχνει να βρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η «πρωταγωνίστρια» του βίντεο συστήνεται ως Τζένιφερ και βρίσκεται στη γνωστή Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Δυστυχώς, μόνο ένας από τους άντρες που συνάντησε στο δρόμο της προσφέρθηκε να τη βοηθήσει πραγματικά, ενώ όλοι οι άλλοι επιχείρησαν να την αποπλανήσουν, ζητώντας της να τους ακολουθήσει.

«Πώς μπορώ να πάω στη στάση του λεωφορείου», ρωτάει η γυναίκα έναν άντρα για να της απαντήσει εκείνος: «Δεν χρειάζεται να πάρεις το λεωφορείο. Θα πάμε από αυτόν τον δρόμο, θα πάμε κάπου αλλού, στο σπίτι μου...».

Μάλιστα, δεν δίστασε να της πει ότι έχει και στρώμα νερού στο δωμάτιό του, ενώ ένας άλλος περαστικός που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι το βίντεο δημιούργησε ο Στέφεν Ζανγκ, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ο οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης.





http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook