28.2.15

Μυστηριώδη ασυνήθιστα σύννεφα εμφανίζονται στον ουρανό του Βλαδιβοστόκ – Ρωσία!!!!!!!!!!!!!


«Ασυνήθιστα» σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ουρανό του Βλαδιβοστόκ και...
έχουν προσελκύσει την προσοχή πολλών ανθρώπων στη Ρωσία. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter και το Instagram, κατάφεραν να ανεβάσουν εικόνες από ένα παράξενο φαινόμενο, που εμφανίστηκε στον ουρανό του Βλαδιβοστόκ στις 18 Φλεβάρη, 2015.


Τα ασυνήθιστα σύννεφα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον ουρανό πάνω από τη ρωσική πόλη. Υπήρξαν πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο σχετικά για αυτό το φαινόμενο. Ο κόσμος άρχισε αμέσως να αποδίδει, ότι ήταν εξωγήινης προέλευσης. Η είδηση ​​αναφέρθηκε επίσης και από τη ρωσική εφημερίδα Primamedia RIA .







Τα ασυνήθιστα σύννεφα είχαν εμφανιστεί στο Βλαδιβοστόκ στην ώρα του γεύματος και ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι κατάφεραν να καταγράψουν το μυστηριώδης φαινόμενο, με κάμερες και κινητά τηλέφωνα. Μερικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία, ότι θα μπορούσε να είναι ένα αόρατο UFO που άφηνε αυτά τα σημάδια στον ουρανό. Δυστυχώς, οι συντάκτες του Primamedia RIA δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε σχόλια ή δηλώσεις από μετεωρολόγους και φυσικούς, ιδίως όσον αφορά το θέμα των ασυνήθιστων σχημάτων των νεφών. Δείτε το βίντεο !!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook