19.3.15

Πρωτοφανείς προσπάθειες υπονόμευσης της Ελληνικής κυβέρνησης ! ! !


Γιώργος   Φουστάνος*

Τις τελευταίες ημέρες και όσο πλησιάζει η ώρα των τελικών αποφάσεων έχουμε πρωτοφανείς δηλώσεις υπονόμευσης της Ελληνικής  κυβέρνησης από υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ευρωζώνης όπως....
ο πρόεδρος του Εurogroup  Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Επίτροπος  Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Πιέρ  Μοσκοβισί οι οποίοι έχοντας ως στόχο την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό προσπαθούν να εξαναγκάσουν την Κυβέρνηση να υπογράψει νέο μνημόνιο.

       Έτσι λοιπόν δημοσιοποιώντας σενάρια για δήθεν εφαρμογή στην Ελλάδα της συνταγής της Κύπρου επιχειρούν να προκαλέσουν στη ελληνική κοινωνία, που παρακολουθεί με φόβο & προβληματισμό όλες αυτές τις ημέρες τις δηλώσεις τους, ένα τρέξιμο προς τις τράπεζες και τα ΑΤΜ με στόχο την αναστάτωση και την κατάρρευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ώστε στη συνέχεια να περάσουν με άνεση τη θηλιά στο λαιμό της κυβέρνησης για την υπογραφή του 3ου μνημονίου και τη ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής της οικονομίας μας.
 
   Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωζώνης που αξιωματούχοι των Βρυξελλών προχωρούν σε τέτοιας υφής και έκτασης δηλώσεις.  Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εάν συνέβαινε τέτοιου είδους αποικιακές παρεμβάσεις θα είχε ξεκινήσει η διαδικασία απόδοσης ευθυνών στη δικαιοσύνη. Εάν απλοί άνθρωποι μίλαγαν δημόσια για "κούρεμα" καταθέσεων θα έμπαιναν στη φυλακή, διότι διασπείρουν τρόμο και πανικό στη  κοινωνία.

     Υπάρχει λοιπόν όπως διαφαίνεται ένα οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας bank run στην Ελλάδα, με σωρεία δηλώσεων αξιωματούχων για εφαρμογή και στη χώρα μας ενός σεναρίου που εφαρμόστηκε στην Κύπρο, δηλαδή με "κούρεμα" καταθέσεων, οι οποίοι σε στενή συνεργασία με το Βερολίνο επιδιώκουν την παραδειγματική τιμωρία της χώρας προς ικανοποίηση του λόμπι των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να δείξουν την δύναμη και την πυγμή τους και στις υπόλοιπες χώρες που ακολουθούν (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία).
 
 Όμως επειδή η ιστορία και τα ιστορικά γεγονότα επαναλαμβάνονται ένα είναι βέβαιο, ότι δηλαδή ο Ελληνικός λαός ιστορικά ποτέ δεν εκβιάστηκε από καμιά δύναμη κατοχής, από κανένα δυνάστη και από κανένα εισβολέα. Σε κρίσιμες λοιπόν ιστορικά στιγμές αφήνει στην άκρη όσα τον χωρίζουν και ενωμένος πολεμάει για τα ιδανικά του, την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Την ίδια ακριβώς απάντηση θα πάρουν και σήμερα οι οικονομικοί δυνάστες των λαών της Ευρώπης που με άλλα μέσα επιχειρούν για Τρίτη φορά να επιβάλουν την κυριαρχία τους στη γηραιά ήπειρο. Πάλι στο τέλος αυτοί θα είναι οι χαμένοι και πάλι αυτοί θα είναι εκείνοι που θα τύχουν της μεγαλοψυχίας μας.

    *Γιώργος   Φουστάνος
Αναπληρωτής  Προέδρου
    « Ελλήνων  Πολιτεία »


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook