8.8.15

Κύριε Παππα...Για ένα πράγμα σίγουρα δεν ψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για να φέρει τρίτο Μνημόνιο



Διαβάζουμε στο Κουτί της Πανδώρας:
"Δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερος απέναντι στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε.....
συνέντευξή του στη «Realnews».
Ο ίδιος κατηγορεί την Αριστερή Πλατφόρμα πως επιχειρεί να στήσει ένα νέο κόμμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως το κυβερνών κόμμα έχει όργανα, καταστατικό και κυρίως μέλη, τα οποία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι 'κόμμα μέσα στο κόμμα.
«Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρος. Η επιστροφή στη δραχμή δεν υπήρξε προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και το Grexit δεν υπήρξε ποτέ ούτε εντολή του ελληνικού λαού, ούτε της κυβέρνησης. Πολύ περισσότερο δεν μπήκε από εμάς ως ερώτημα στο δημοψήφισμα» ανέφερε ο υπουργός, ενώ κατάστησε σαφές ότι όποιος μιλά ακόμα και αυτή τη στιγμή για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ υποστηρίζει ακούσια ή εκούσια τις ακραίες θέσεις μέρους των δανειστών οι οποίοι απεργάζονται το σενάριο «δραχμή ή μνημόνιο».
Την ίδια ώρα, ο κ. Παππάς μίλησε για τη συμφωνία, υποστηρίζοντας πως είναι αποτέλεσμα ισχυρών πιέσεων, αμείλικτων διλλημάτων, αλλά και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει για τη συγκεκριμένη συμφωνία, όπως έκαναν άλλοι το 2010 και το 2012."
Κύριε Παππά, μάλλον στο Συνέδριο του 2013, το πρώτο και ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το μυαλό σας, δεν ήταν στην αίθουσα, και δεν προσέξατε την απόφαση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα μνημόνια, και δεν θα υπέκυπτε σε κανένα εκβιασμό για το νόμισμα.
Με λίγα λόγια, κύριε Υπουργέ, στις 13 Ιουλίου ο Τσίπρας, παραβίασε κατάφορα την συνεδριακή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, και φέρατε τρίτο Μνημόνιο, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους και τα μέλη του.
Δεν χρειάζεται, να δείξετε στην Αρ. Πλατφόρμα, στην ΚΟΕ, στην Ζωή, και άλλους διαφωνούντες την έξοδο....Μάλλον την έχουν διαβεί, και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/08/blog-post_948.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook