1.9.15

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ: "ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ"!


Τα μνημονιακά κόμματα της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ στο 3ο Μνημόνιο ψήφισαν έναν καθαρά φασιστικό νόμο ο....
οποίος δίνει υπερεξουσίες στους εφοριακούς οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν το δικαίωμα να μπουκάρουν στα σπίτια των φορολογουμένων... και να ξεψαχνίζουν τα πάντα.
Από πίνακες, μέχρι και τα συρτάρια του κοσμάκη μπας και ανακαλύψουν κοσμήματα μεγάλης αξίας, προκειμένου να τσεκουρώσουν με βαρύτατα πρόστιμα τους φορολογουμένους.
Ο Μανούσος Ντουκάκης μιλώντας στην τηεόραση του ΑΡΤ και sτο "Εκρηκτικό Δελτίο" του Αντώνη Μυλωνάκη προέβλεψε ότι με αυτό το έκτρωμα θα βλέπουμε τους πολίτες να οδηγούνται με φορτηγά και σιδηροδέσμιοι στις φυλακές του Κορυδαλλού!
Αυτή είναι η αλητεία των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ! Όσοι ψηφίσουν αυτά τα κόμματα μπαίνουν φυλακή! Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο: για να εξαθλιώσει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Ο στόχος του είναι να φτωχοποιηθούν/εξαθλιωθούν 5-6 εκατομμύρια Έλληνες!

πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook