4.11.15

ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ή το χέρι του HAARP; ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ;


 3 Νοεμβρίου 2015 ηλιοβασίλεμα
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ή το χέρι του HAΑRP.;;;;;;;;;;
ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ¨πάνε σύννεφο¨ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
¨Το Σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) για πολλούς αποτελεί το μεγαλύτερο μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών.
Υλοποιήθηκε στις...
αρχές της δεκαετίας του 90 και ενεργοποιήθηκε αρχικά το 1997, ενώ σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από το 2002.
Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν ο Nikola Tesla, που απο το 1886 ξεκίνησε έρευνες για την τηλεμεταφορά ενέργειας μέσω της ιονισμένης ατμόσφαιρας.¨ http://www.nomika-epilekta.gr/ Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015
ΟΧΙ μόνο οι αεροψεκασμοί ¨πάνε σύννεφο ¨αλλά και τα γεγονότα ¨πάνε σύννεφο¨ πέριξ μας.
Δουλεμπορικά με στοιβαγμένες ανθρώπινες ψυχές και πόνο αρμενίζουν δίπλα-δίπλα στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου με εμπορικά ρωσικά πλοία που μεταφέρουν πυραυλικά συστήματα στην Συρία.
Με άλλα λόγια όσοι είναι Σύριοι πρόσφυγες έχουν ¨ραντεβού¨ στο Αιγαίο με την φωτιά που σε λίγες ώρες θα πλήξει τα σπίτια που εγκατέλειψαν στην Συρία.
Αγαπητή φίλη σήμερα άκουσε από ξένο ραδιοφωνικό σταθμό κάτι που σχεδόν έγινε καθημερινότητα στα νησιά του Αιγαίου.
σήμερα ….25 βάρκες έφθασαν με μετανάστες στη Μυτιλήνη μέσα σε μια ώρα και 30 λεπτά !!!!
GREECE! today… 25 boats with immigrants arrived in the island of Lesvos within an hour and 30 minutes !!!!!
¨Το ρωσικό εμπορικό πλοίο Alexandr Tkachenko, είναι ένα από τα μη στρατιωτικά πλοία που χρησιμοποιείται από το ρωσικό στρατό για να μεταφέρει υλικό παντός είδους στην Συρία. Το πλοίο αυτό διήλθε των στενών του Βοσπόρου στις 31 Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με τουρκική σχετική ιστοσελίδα .
Το τελευταίο φορτίο του εμπεριείχε τουλάχιστον 20 εμπορευματοκιβώτια ISO των οποίων τα 3 είναι 40 πόδια και τα υπόλοιπα είναι 20 πόδια. 4 στρατιωτικά φορτηγά και 10 ρυμουλκούμενα που ήταν επίσης ορατά στο κατάστρωμα.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες τα 20 εμπορευματοκιβώτια πιθανότατα να μεταφέρουν το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα klub-K. Πρόκειται για ένα θανατηφόρο σύστημα το οποίο ‘τρέμει‘ στην κυριολεξία η δύση.¨ πηγή: http://www.pentapostagma.gr/ 3 Νοεμβρίου 2015
Το επεσήμανα και πριν αποκορυφωθεί η μεταναστευτική ροή των ημερών μας συμπάσχοντας με το ανθρώπινο ποτάμι του πόνου που χύνεται στα νερά του Αιγαίου.
¨ ο πόλεμος αυτός που ήρθε στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης¨ και το μήνυμα που φέρνουν οι πρόσφυγες από τα πολεμικά μέτωπα της Μ. Ανατολής είναι το μήνυμα της επερχόμενης σύγκρουσης Ελλάδος-Τουρκίας και το μήνυμα της πιθανής διάλυσης της ΕΕ λόγω ανεπάρκειας αντιμετώπισης της κρίσης που έρχεται ακάθεκτα.
Όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται κάτι άλλο με σκοπό να κτυπήσει τον πυρήνα του ανθρώπινου πολιτισμού.
ΦΩΤΟ 2 (3)
Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα σε άθλια κατάσταση από οικονομικής, κοινωνικής κα πλευράς εισέρχεται μέσα στο παγκόσμιο καμίνι των δοκιμασιών ενός προαποφασισμένου πολέμου που σκοπό έχει να αλλάξει την ρότα του ανθρώπινου πολιτισμού και να τον φέρει κοντά στα γούστα των κατεξοχήν πολιτισμικών δολοφόνων. Αν οι κατ επίφαση επικυρίαρχοι θέλουν να φτιάξουν ένα νέο πολιτισμό πάνω σε εκατόμβες θυμάτων αθώων γυναικόπαιδων και αμάχων… τους τον χαρίζουμε αυτόν τον δήθεν νέο πολιτισμό της
νέας φασιστικής τάξης γιατί δεν επιθυμούμαι να γίνουμε ηθικοί συναυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων τους. Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης θρησκειών και κουλτούρας. Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία μοναδικά εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται. Ποια είναι τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους;;; 1. ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
2. Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας.
3. Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.¨
Άραγε θα τα καταφέρουν; Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ΛΑΜΨΕΙ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την στιγμή μάλιστα που άθελα τους την έχουν εμπλουτίσει με νέο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΙΜΑ. Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook