10.11.15

Αιφνιδιαστική απομάκρυνση του προϊσταμένου των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣΜε μια αιφνιδιαστική κίνηση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αντικατέστησε τον...
διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η αντικατάσταση του προϊσταμένου των «Αδιάφθορων» δημιουργεί εύλογα…ερωτήματα, καθώς ο συγκεκριμένος αξιωματικός ήταν αυτός που χειρίστηκε την υπόθεση με τα κυκλώματα σε Αστυνομία και Λιμενικό μεταφορών και νομιμοποίησής μεταναστών και στοιχεία για αυτή την υπόθεση κατέθεσε χθες ο Γιάννης Πανούσης στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες το αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έχει ήδη κατατεθεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, βάσει του οποίου ζητά την αντικατάσταση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, Σταύρου Σταυρόπουλου, και μάλιστα προσδιορίστηκε για αύριο το μεσημέρι η ακρόαση του νέου διευθυντή, ταξιάρχου Αναστάσιου Αναστασάκου. ο οποίος υπηρετούσε στις οικονομικές υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σταύρος Σταυρόπουλος είναι ένας αξιωματικός με πολυετή θητεία στην Δίωξη Εγκληματων κατά Ζωής και είναι αυτός για τον οποίο οι συμμορίες των φυλακών είχαν «σφραγίσει» συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook