16.11.15

Το σκηνικό του «μεγάλου πολέμου» έχει στηθεί


 
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Η τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της 13/11 στο Παρίσι ήταν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ήταν ένα λουτρό αίματος που, αρχικά, ήθελε να....
επιβάλει το καθεστώς ανασφάλειας και τρόμου στην Ευρώπη.
Φυσικά, καθίσταται απολύτως σαφές ότι τόσο οι εκτελεστές που έδρασαν επαγγελματικά, όσο και οι εγκέφαλοι που σχεδίασαν με στρατιωτική λεπτομέρεια αυτή την άνανδρη επίθεση κατά αμάχων, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αρκεί όμως αυτό;

Απαιτητό είναι να βρεθούν και κάποιοι άλλοι, αφανείς (αν και γνωστοί) που χρηματοδοτούν την DAESH, που έχει ήδη αποδεχθεί την ευθύνη του εγκλήματος. Η τραγική ειρωνεία είναι πως οι χρηματοδότες σήμερα έχουν γίνει θύματα και απειλούνται από τους τζιχαντιστές! Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν να ζητήσουμε από τους ισχυρούς της Δύσης να βομβαρδίσουν τις χώρες τους, ας ασχοληθούμε με το σπουδαιότερο «εργαλείο» τους, την τρομοκρατία…

Αν μιλήσουμε για τρομοκρατία, τότε πολύ σύντομα θα διαπιστώσουμε πως έχει πολλά πρόσωπα. Συνήθως αποτελείται και υλοποιείται από μικρές ομάδες χρήσιμων ηλιθίων, εύκολα χειραγωγούμενων μέσω του πολιτικού ή θρησκευτικού φανατισμού (γενικά ο φανατισμός είναι ένα υπερόπλο που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους εκάστοτε ισχυρούς) και στα ανώτατα κλιμάκιά της διαθέτει (σχεδόν πάντα) πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας (δεν αναφερόμαστε σε πολιτικούς ηγέτες που λειτουργούν ως μαριονέτες των πραγματικά ισχυρών), που δεν διστάζουν να «στρατολογήσουν» έως και τα θύματά τους για να εκτελέσουν τα πιο φρικτά τους σχέδια...

Πολλά έχουν λεχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με την εκτέλεση του συγκεκριμένου μαζικού εγκλήματος, που μόνο η λέξη φρίκη μπορεί ίσως να το εκφράσει. Το μόνο που δεν έχει λεχθεί και αναλυθεί επαρκώς, είναι το γιατί επιλέχθηκε τώρα να υλοποιηθεί αυτή η εγκληματική ενέργεια, στην καρδιά της Ευρώπης, μέσω ενός «τυφλού» χτυπήματος, κατά αμάχων – αθώων πολιτών, δημιουργώντας αισθήματα επιθετικά κατά του Ισλαμικού Κράτους και, φυσικά, την σκληρή αντίδραση της Γαλλίας, των υπολοίπων Ευρωπαϊκών κρατών, ακόμη και των ΗΠΑ…!
Μάλιστα, αν πάρουμε υπόψη μας και τις ανακοινώσεις για τους επόμενους στόχους (Ρώμη, Λονδίνο), αλλά και τις απειλές κατά της Ρωσίας, θα έλεγε κανείς πως το DAESH επιθυμεί να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων και να αντιμετωπίσει όλους τους ισχυρούς ταυτόχρονα. Είναι δυνατόν να θέλει πραγματικά κάτι τέτοιο η ηγεσία του DAESH, τη στιγμή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως σε μία τέτοια εξέλιξη θα γνώριζε τον απόλυτο αφανισμό ή μήπως επιδιώκεται κάτι άλλο, που δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά;
Η DAESH (ISIS) δεν αρκέστηκε απλά να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη του μακελειού. Φρόντισε να διεκδικήσει την εκτέλεση των μαζικών δολοφονιών, αφού σε έναν από τους νεκρούς τρομοκράτες βρέθηκε το διαβατήριό του (πήγε να δολοφονήσει και πήρε μαζί του το διαβατήριο!!!) μέσω του οποίου βρέθηκε η "διαδρομή" του και ο χώρος εκκίνησής του (σύμφωνα με ομολογία του στις ελληνικές αρχές) προσδιορίστηκε ότι ήταν η Συρία...

Απέτυχαν οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες

Ξεκινώντας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ημέρα της επίθεσης δεν έχει καμία σημειολογία (Παρασκευή και 13) σχετικά με δυτικές προκαταλήψεις. Η Παρασκευή είναι η ιερά ημέρα της εβδομάδας για τους μουσουλμάνους. Είναι ημέρα προσευχής και πνευματικού τζιχάντ. Είναι η ημέρα που οι τζιχαντιστές αφιερώνουν σε εκτελέσεις (συνήθως μέσω αποκεφαλισμού) των αιχμαλώτων.

Εάν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες διέθεταν κάποια ίχνη σοβαρής ανάλυσης, θα μπορούσαν να εστιάσουν –τουλάχιστον- στην Παρασκευή ως ημέρα πιθανής εκτέλεσης κάποιας σοβαρής ισλαμικής ενέργειας. Μίας τρομοκρατικής ενέργειας, που όμως πρέπει να ομολογηθεί, πως δεν θα μπορούσαν (ούτε μπορούν) να αποφύγουν, όταν υλοποιείται από κάποια μικρή ομάδα, εκπαιδευμένη στρατιωτικά, ευρισκόμενη σε κατάσταση ύπνωσης, ενώ η λειτουργία της στηρίζεται σε συνωμοσιολογικά χαρακτηριστικά. Γενικά, είναι αδύνατον να αποκρουσθεί η επίθεση μίας ολιγάριθμης εκπαιδευμένης ομάδας που έχει και τα χαρακτηριστικά «καμικάζι»…

Οι μετέπειτα αντιδράσεις, με σωρεία συλλήψεων υπόπτων σε Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις, αποδεικνύουν πως, τελικά, οι μυστικές υπηρεσίες της Ευρώπης παρακολουθούσαν έναν σημαντικό αριθμό υπόπτων, αλλά δεν μπόρεσαν να προλάβουν την επίθεση στο Παρίσι, ενώ είναι σαφές πως αξιολογήθηκαν λάθος οι υπό παρακολούθηση τρομοκράτες, αφού κρίθηκαν ως «μη επικίνδυνοι» και έγιναν αντικείμενα συλλογής περαιτέρω πληροφοριών αντί να συλληφθούν… Δυστυχώς, για τους νεκρούς, τα λάθη που έγιναν στους "Δίδυμους Πύργους" της Νέας Υόρκης, φαίνεται πως επαναλήφθηκαν και στην Γαλλία. Και, όπως γνωρίζουμε, όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται, παύει να είναι λάθος...

Τις ελλείψεις και τα λάθη που έγιναν στο Παρίσι (αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη) φαίνεται πως αποδέχεται σιωπηλά η Γερμανία, η οποία προχωρά άμεσα σε εκατοντάδες προσλήψεις στις μυστικές υπηρεσίες της, αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους στο Παρίσι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», την αύξηση του προσωπικού των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας κατά εκατοντάδες θέσεις αποφάσισε η ειδική επιτροπή του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, σε εμπιστευτικού χαρακτήρα συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.
Κατά την γερμανική εφημερίδα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) θα αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της κατά 225 άτομα, εκ των οποίων τα 125 θα είναι πράκτορες των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών.
Η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος θα ενισχυθεί κατά 250 στελέχη, εκ των οποίων τα 150 θα ασχοληθούν με την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και τα 43 με τις παρακολουθήσεις.
«Είναι απολύτως απαραίτητο ενόψει του κινδύνου τρομοκρατίας από τους Ισλαμιστές και τους Ακροδεξιούς να ενισχύσουμε τις μυστικές υπηρεσίες μας», δηλώνει στην εφημερίδα εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης που δεν κατονομάζεται.

Στην Αγγλία έγινε επίσης κατανοητή η ύπαρξη μεγάλων κενών ασφάλειας. Η κυβέρνηση προκειμένου να στηρίξει αλλά και να εντείνει το αίσθημα ασφάλειας στους βρετανούς πολίτες αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Έτσι, επίλεκτες μονάδες της SAS (Special Air Service) έχουν αναπτυχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δυνάμεων ασφαλείας μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος.
Οι ειδικές δυνάμεις συμβάλλουν στη φύλαξη πολυσύχναστων δημόσιων χώρων, όπως σταθμοί του μετρό ή του σιδηροδρόμου, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.
Ερωτηθείσα σχετικά από το BBC, η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι δεν το διέψευσε.
«Δεν σχολιάζω συγκεκριμένα στοιχεία της ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε», δήλωσε η υπουργός. Διευκρίνισε ωστόσο πως προβλέπεται ότι «η αστυνομία θα υποστηρίζεται από το στρατό εκεί όπου αυτό είναι απαραίτητο».
Η Μέι πρόκειται εξάλλου να προεδρεύσει σήμερα μιας συνεδρίασης αξιωματούχων η οποία είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια.

Προσπάθεια για παγκόσμιο πόλεμο με αφορμή την… θρησκεία

Στο ερώτημα γιατί υλοποιήθηκε τώρα η επίθεση, η απάντηση είναι πολύ απλή. Επειδή το Ισλαμικό Κράτος καταρρέει. Οι συνεχείς επιτυχημένοι βομβαρδισμοί της Ρωσίας, με ταυτόχρονη δράση του Συριακού Στρατού, του Ιρακινού Στρατού, των στρατιωτικών μονάδων του Ιράν, των Κούρδων και της Χεζμπολάχ, έχουν διαλύσει το ηθικό των τζιχαντιστών, οι οποίοι χάνουν την διάθεση να συναντηθούν με 72 παρθένες και βουνά από πιλάφι, εγκαταλείπουν τις τάξεις των μαχητών, αναμιγνύονται με ομάδες προσφύγων και μετακινούνται σε Λίβανο και Τουρκία.

Το Ισλαμικό Κράτος διαπιστώνει πως χάνει σε όλα τα μέτωπα, κυρίως στην ψυχολογία και αποφάσισε να "ανοίξει την ομπρέλλα", να μεταφέρει τον πόλεμο σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσω μίας «αψυχολόγητης» τρομοκρατικής ενέργειας που θα «εξαναγκάσει» τις δυτικές χώρες να συσπειρωθούν εναντίον του…

Μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να μετατραπεί και σε παγκόσμια θρησκευτική σύρραξη, αφού η «έννοια» του «σταυροφόρου» έχει ήδη εισαχθεί με έξυπνο τρόπο από κάποια παράλογα μηνύματα των διαδικτυακών κοινωνικών δικτύων…

Βολική τρομοκρατία και η «ολική επαναφορά» της Δύσης

Κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ως «σατανική σύμπτωση». Όχι μόνο ως προς τον χρόνο εκτέλεσής της, αλλά και ως προς τις «νέες συνθήκες» που εισάγει. Συνθήκες ιδιαίτερα «βολικές» για όσους θέλουν να εμπλακούν στην Συρία, αλλά δεν έβρισκαν τον συνήθη «λογικό και αναγκαίο» λόγο («επιβολής δικαίου και ειρήνης»).

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι ρωσικός παράγοντας είναι πλέον καταλυτικός στη Μέση Ανατολή και μετά την επιβολή της ρωσικής ισχύος οι παγκόσμιοι γεωπολιτικοί παίκτες ένιωσαν πως πετάγονται εκτός του παιχνιδιού που οι ίδιοι έστησαν, Nα μην ξεχνάμε πως η Δύση εκπαίδευσε, παρείχε πληροφορίες, εξόπλισε με τη βοήθεια αραβικών κρατών και παρείχε υπηρεσίες πλήρους υποστήριξης μέσω της Τουρκίας στο Ισλαμικό Κράτος των αποκεφαλιστών τζιχαντιστών, όπως έκανε παλιότερα στο Αφγανιστάν με τον Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα.

Έχουμε, λοιπόν, την επανάληψη της περίπτωσης των «Δίδυμων Πύργων» της Νέας Υόρκης;
Προφανώς ναι. Μόνο που τώρα οι ισχυροί επιδιώκουν να ξαναμπούν στο «παιχνίδι του πολέμου» και όχι να το ξεκινήσουν.

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που βρίσκονται εύκολα μέσα σε χώρους φανατικών, οι οποίοι ελέγχονται από μαριονέτες της CIA (να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους), μέσα από μία τρομοκρατική ενέργεια που είχε θρησκευτικά χαρακτηριστικά, πλήρους αφοσίωσης, δημιούργησαν τις τέλειες συνθήκες για έναν «ολοκληρωτικό πόλεμο» (ελπίζουμε να μην αποκτήσει θρησκευτικά χαρακτηριστικά).

Οι "εν υπνώσει" και οι μεταφερόμενοι τρομοκράτες αποδεικνύονται τελικά τα καλύτερα «εργαλεία» για τους ισχυρούς -αλλά χωρίς σοβαρή στρατηγική δυτικούς-, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν την κατάρρευση όλων των σχεδιασμών τους (που έγιναν με την πλήρη συνεργασία της Τουρκίας του Ερντογάν) αναζητούσαν εναγωνίως τρόπους επαναφοράς τους στη Μέση Ανατολή.
Ο θρήνος για τους νεκρούς, η φρίκη και η ανασφάλεια της επόμενης τρομοκρατικής ενέργειας, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα συγκατάβασης των πολιτών σε έναν «ανηλεή πόλεμο» κατά των θρασύτατων τρομοκρατών, που τόλμησαν να απειλήσουν την Δύση.
Και αφού οι πολίτες δίνουν την άδεια (ή και την διαταγή), τότε η "επιχείρηση επαναφοράς" μπορεί να ξεκινήσει...

Οι πόρτες της κόλασης άνοιξαν…

Η συνέχεια αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα αιματηρή και, με πολλές εκπλήξεις, αφού ο Βλαντιμίρ Πούτιν (ο οποίος είναι ο μεγάλος αντίπαλος και μοναδικός στόχος των δυτικών) θα γνωρίσει πολυποίκιλες πιέσεις με σκοπό να κάνει λάθη τέτοια που θα τον εμφανίσουν ως τον «μεγάλο κακό».

Στο σημείο αυτό κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποτροπή ενός νέου παγκοσμίου πολέμου. Εξάλλου το σκηνικό μίας τέτοιας σύγκρουσης έχει ήδη στηθεί, το «καμπανάκι έναρξης» χτύπησε στο Παρίσι και όλοι αναμένουμε την έναρξη συγκρούσεων στο παγκόσμιο θέατρο του παραλόγου (και των συμφερόντων)…

Για όσους μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, πρέπει να τους πούμε ότι έχει επιλεχθεί ως ο χώρος της σκληρής σύγκρουσης που θα αναδείξει τους ισχυρούς του πλανήτη για τα επόμενα 100 χρόνια. Οι πρωταγωνιστές παρά τα λάθη τους δείχνουν να βιάζονται και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που βεβαιώνει την σκληρότητα της επικείμενης σύγκρουσης, η οποία δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το Ισλάμ… Αντίθετα, να πραγματοποιηθεί σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ "συμμάχων" με μεγάλη πιθανότητα ενός λάθους που θα προσδώσει άλλα χαρακτηριστικά (και στρατόπεδα) στην σύγκρουση. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στους ενεργά συμμετέχοντες θα συμπεριλαμβάνεται και η... Τουρκία, τότε κατανοούμε πως αυξάνεται κατακόρυφα η πιθανότητα ύπαρξης ενός "λάθους" που θα έχει χαρακτηριστικά επιτήδευσης...

Στο Παρίσι άνοιξαν οι πόρτες της Κόλασης και καλούν τους θερμόαιμους όλου του πλανήτη…
Όσοι άπιστοι (κατά τους τζιχαντιστές) προσέλθετε...

ΥΓ: Πρέπει να τονιστεί πως οι τζιχαντιστές και το DAESH (Ισλαμικό Κράτος) δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους να γίνουν "μάρτυρες". Το αρνητικό μήνυμα για το Ισλάμ είναι πως έχει να προσφέρει πολλούς "χρήσιμους ηλίθιους", στυγνούς εγκληματίες, που έχουν την εντύπωση πως θα κερδίσουν τον Παράδεισο και 72 παρθένες αν γίνουν αποκεφαλιστές ή δολοφόνοι άμαχων και ειρηνικών πληθυσμών...
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/11/blog-post_544.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook