3.12.15

ΣΟΚάρει το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του πρώτου Ρώσου ομήρου από το ISIS – Οι τζιχαντιστές “παίζουν με τη φωτιά” και στέλνουν μήνυμα στον Πούτιν!!




Σοκαριστικες εικόνες στο νέο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του πρώτου Ρώσου ομήρου από συμπατριώτη του τζιχαντιστή, που…
έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.ς





Το βίντεο φέρει τίτλο «Αγαπητοί Ρώσοι» και σύμφωνα με τους ακραίους ισλαμιστές, αποτελεί μήνυμα προς τη Ρωσία, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις επιχειρήσεις της εναντίον στόχων του ISIS στη Συρία, μετά από εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Εικόνες του τελευταίου μάλιστα εμφανίζονται σε αυτό, δίνοντας προσωπικό τόνο στο μήνυμα.


2) #ISIS vid shows a #Russian identified as “Haroun,” claims he was sent to Syria by Russian intel; Warning Russia pic.twitter.com/oIf2vjKr2U

— Rita Katz (@Rita_Katz) December 2, 2015



Σύμφωνα μάλιστα με τα διεθνή Μέσα, ο δήμιος που ακούει στο όνομα Χαρούν και υποστηρίζει ότι ο όμηρος είχε σταλεί στη Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, φέρεται να είναι ρωσικής καταγωγής, ενώ το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί στα πρότυπα των προηγούμενων φρικιαστικών εκτελέσεων του Ισλαμικού Κράτους.



Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί ότι η τοποθεσία όπου ο τρομοκράτης αποκεφαλίζει τον άτυχο όμηρο, ο οποίος φορά τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, παραμένει άγνωστη αν και η ακτή παραπέμπει στην ομαδική εκτέλεση των 21 Αιγυπτίων ομήρων.www.protothema.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook