3.12.15

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…Made in USA – Παρά το “ξεμπρόστιασμα” και τα ντοκουμέντα του Πούτιν για τον “συνεργάτη του ISIS” Ερντογάν, οι Αμερικάνοι παραμένουν…λάτρεις του ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!


Δείτε πως το Αμερικανικό Πεντάγωνο προσπαθεί να βγάλει “λάδι” την Τουρκία και θα καταλάβετε!…


Σε διάψευση των ρωσικών κατηγοριών ότι η Τουρκία εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Χαλιφάτο προχώρησαν Αμερικανοί εκπρόσωποι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Πενταγώνου, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.«Διαψεύδουμε τις κατηγορίες πως η τουρκική κυβέρνηση συνεργάζεται με το Ισλαμικό Χαλιφάτο στο λαθρεμπόριο πετρελαίου. Δεν έχουμε δει αποδείξεις που να υποστηρίζουν και να επιβεβαιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς» ανέφερε η Τσούλια Μέισον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Anadolu.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι «η Τουρκία προσπαθεί να διασφαλίσει τα σύνορά της με τη Συρία, συνεργαζόμενη με διεθνείς εταίρους, και έχει ως προτεραιότητα να εμποδίσει το λαθρεμπόριο πετρελαίου που κάνει το ISIS».

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Στηβ Γουόρεν χαρακτήρισε τις ρωσικές κατηγορίες εις βάρος της Τουρκίας «προκλητικές» και «γελοίες».

«Απορρίπτουμε απολύτως αυτή την ανοησία» δήλωσε σε δημοσιογράφους στους οποίους μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης από τη Βαγδάτη, εξαίροντας τον ρόλο της Τουρκίας στην καταπολέμηση του Χαλιφάτου. «Οι Τούρκοι είναι πολύ καλοί συνεργάτες μας στον πόλεμο εναντίον του ISIS» ανέφερε χαρακτηριστικά.www.makeleio.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook