16.2.16

Είμαστε 18 ημέρες μακριά από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει δημοσίως τη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, ότι κινδυνεύουν με...
«ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο», εφόσον ενεργούν  τα σχέδια να στείλουν στρατεύματα στη Συρία.Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι 18 ημέρες μακριά.
Είμαι o Hal Turner, και έχω τον ραφιοφωνικό σταθμό  «SuperStation95.»  στα   95,1 FM, στην πόλη της Νέας Υόρκης.A
Αυτή είναι η πρώτη  συμβολή μου στο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας και παίρνω αυτό το ασυνήθιστο βήμα, διότι κάτι τρομερό γίνεται: Όλοι μας είμαστε πλέον σε σοβαρό κίνδυνο και είναι επιτακτική ανάγκη να πούμε την αλήθεια, πριν να είναι πολύ αργά.
Όπως κάποιοι από εσάς ίσως ήδη γνωρίζετε, από το 1993 μέχρι το 2008, εργάστηκα για το FBI. Από το 2003 έως το 2008, ήμουν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας Asset με την κοινή Task Force της Τρομοκρατίας του FBI (JTTF). Έφυγα από το FBI το 2008.
Δεν είμαι σίγουρος αν είχατε την ευκαιρία να συντονιστείτε στο ραδιόφωνο μου χθες το βράδυ. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ώρας αναλύοντας την ταχέως αναπτυσσόμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή σχετικά με τη Συρία. Το σύντομο συμπέρασμα είναι ότι τώρα είμαστε σε πολύ σοβαρό κίνδυνο. Όταν λέω «εμείς» εννοώ εμένα, εσάς, τις οικογένειές μας, τους φίλους. . .τη χώρα. . . . όλοι μας. Αυτό δεν είναι υπερβολή.
Το ISIS χρησιμοποίησε χημικά όπλα, μπορεί να έχει περισσότερα-«ISIS Branch»που επιδιώκουν να παράγουν χημικά όπλα .
Έχω τακτική επαφή με τους πρώην συναδέλφους μου από το FBI και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και συμφωνούν με την ανάλυσή μου! Πλησιάζουμε πολύ γρήγορα  μια σύγκρουση που ομοιά της  ο κόσμος δεν έχει δει από το 1940 και αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν με πυρηνικά πολύ νωρίς. Tα τακτικά (Battlefield) πυρηνικά απολύτως, θετικά, θα χρησιμοποιηθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θα σας εξηγήσω γιατί παρακάτω.
Εδώ είναι τα τρομακτικά γεγονότα που πρέπει να ξέρετε.
Η Συρία, στη Μέση Ανατολή, πάσχει από ένα εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Οι αντάρτες προσπαθούν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ. Οι αντάρτες  υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Πακιστάν και άλλες σουνιτικές μουσουλμανικές χώρες. Σε αυτές τις Σουνίτικες μουσουλμανικές χώρες δεν τους αρέσει ότι ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, είναι ένα Αλεβίτης μουσουλμάνος, με τις πεποιθήσεις πιο κοντά στο Σιιτικό Ισλάμ – «.Η Θρησκεία» στην ιρανική εκδοχή της,  εν λόγω σιίτες και σουνίτες είναι ιδεολογικά  εχθροί σε μια τρομακτική κλίμακα.
Είναι προς το συμφέρον των Σουνιτικών εθνών να ανατραπεί ο Άσαντ  ώστε να μπορούν να απολαύσουν την ηγεμονία πάνω από τη Συρία και να την φέρουν στη σουνιτική σφαίρα επιρροής, σε αντίθεση με τη Συρία που είναι όλο και πιο κοντά στο Ιράν και τη Σιίτικη  εκδοχή του Ισλάμ.
Οι ΗΠΑ υποστήριξαν επίσης τους αντάρτες, επειδή, για οποιονδήποτε λόγο, θα θέλαμε η Συρία να αποσταθεροποιηθεί, όπως κάναμε με το Ιράκ, τη Λιβύη και σχεδόν κάθε άλλο έθνος που έχουμε βιδωμένο  την τελευταία δεκαετία! Εν ολίγοις, στις ΗΠΑ και τους συμμάχους μας, υποστηρίζουμε τους αντάρτες που προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Συρίας. Είμαστε δημιουργία αντιγράφων «στους κακούς.»
Η Συρία ήταν πάντα στρατιωτικός σύμμαχος της Ρωσίας. Η Ρωσία έχει ένα  λιμάνι  στη Συρία το οποίο είναι σημαντικό για το Ρωσικό Ναυτικό. Όταν κατέστη σαφές στη Ρωσία ότι η Συρία επρόκειτο να πέσει στους επαναστάτες, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι έρχονταν για ενίσχυση της συμμάχου της, κατόπιν αιτήματος της Συρίας και με την άδειά της.A
Οι επαναστάτες,οι τρομοκράτες και οι συνεργοί τους.
Αυτοί οι «αντάρτες» είναι ένα σκοτεινό τσαμπί. Κάποιοι αποκαλούν τους εαυτούς τους  «Ελεύθερο Συριακό Στρατό», ενώ άλλοι είναι μέρος της Al-Nusra Front. Αλλά οι αντάρτες είναι επίσης  με  την Αλ Κάιντα και την  ISIS,οριστικά τρομοκράτες.
Το ISIS αναλαμβάνει ολόκληρες περιοχές της χώρες, κλέβει τους πόρους και χρησιμοποιεί τα μετρητά από τους κλεμμένους πόρους για να χρηματοδοτήσει όλο τον κόσμο με τρομοκρατικές επιθέσεις . Στη Συρία,το ISIS ελέγχει τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, το Χαλέπι και μια άλλη, μικρότερη πόλη,τη Ράκκα. Στο Ιράκ,το ISIS ελέγχει τη Μοσούλη. Αυτή είναι πλούσια σε πετρέλαιο ,οι περιοχές των δύο χωρών, και η ISIS έχει κλέβει το πετρέλαιο.

Αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνώριζε μέχρι πρόσφατα, ήταν ότι η Τουρκία  συνεργάζεται κρυφά  με το ISIS.
Όταν η Ρωσία μπήκε στο συριακό αγώνα, είχε δύο στόχους:
1) Τους επαναστάτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, ΚΑΙ;
2) Τους τρομοκράτες.
Η Ρωσία έχει εξαιρετικά συστήματα συγκέντρωσης πληροφοριών, έχει πολύ καλούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους, και πολύ καλό SIG-int (Signals Intelligence) που κατασκοπεύει  τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Μέσα από αυτά τα συστήματα, η Ρωσία ήρθε να γνωρίσει πού το ISIS λειτουργούσε και πώς. Η Ρωσία άρχισε να τους επιτίθεται με κτυπήματα από τον αέρα. Το γεγονός αυτό επηρέασε σοβαρά τη ροή του κλεμμένου πετρελαίου. Με  λιγότερο κλεμμένο πετρέλαιο, λιγότερα χρήματα και όλοι όσοι ήταν «σε» σχετικά με τα κλεμμένα χρήματα του πετρελαίου, άρχισαν να χάνουν τα κέρδη. Τα υψηλότερα επίπεδα της τουρκικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της και τους γιους του, είναι «σε» σχετικά με το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Με τη Ρωσία να βάζει ένα αποσβεστήρα για το κλεμμένο πετρέλαιο, και κοπή στα κέρδη, η Τουρκία αποφάσισε να στείλει στη Ρωσία ένα μήνυμα για να τη χτυπήσει: Κατέρριψε ένα ρωσικό βομβαρδιστικό.
Μπορείτε να ανακαλέσετε την ώρα που ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν περιγράφει αυτό ως «μια μαχαιριά στην πλάτη της Ρωσίας από τους συνεργούς της τρομοκρατίας.» Κανείς δεν κατάλαβε ποιούς εννοούσε «συνένοχους στην τρομοκρατία» , μέχρι οι άνθρωποι  της Ρωσίας αποκάλυψαν δημοσίως, βίντεο επιτήρησης των συνοδειών των φορτηγών πετρελαίου που φέρει κλεμμένο πετρέλαιο στην Τουρκία. Στη συνέχεια, τα πάντα έγιναν αρκετά σαφή.
Στους επόμενους μήνες, η Ρωσία έκανε απίστευτα καλή πρόοδο τόσο εναντίον των ανταρτών και στους τρομοκράτες. Πραγματικά κάνουν πολύ καλό.
Αλλά αυτό παρεμβαίνει με μεγαλόπνοα σχέδια της Σαουδικής Αραβίας, το κλεμμένο πετρέλαιο της νομιμοποίησης των κερδών της Τουρκίας και την πρόθεση των άλλων σουνίτικων μουσουλμανικών χωρών για τον έλεγχο της Συρίας. Είναι, επίσης, οι ΗΠΑ που θέλουν να φύγει ο Άσαντ .
Μετά την απελευθέρωση της πόλεως Χαλέπι,η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να στείλει 150.000 στρατιώτες στην Τουρκία για να εισβάλλουν στη Συρία.
Θέλουν να βοηθήσουν τους επαναστάτες να ανατρέψουν τον Άσαντ! Η Τουρκία θέλει να προστατεύσει το ISIS, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει την αρπαγή  των μετρητών από το κλεμμένο πετρέλαιο.
Κανείς δεν πήρε τη Σαουδική προσφορά στα σοβαρά, διότι όλοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό δεν κάθεται καλά με τους Σαουδάραβες ή τις ΗΠΑ. Έτσι ο Η.Π.Α. Άμυνας, Γραμματέας Ash Κάρτερ χαρακτήρισε δημοσίως τη Σαουδική προσφορά των 150.000 χερσαίων δυνάμεων ως «καλή ιδέα», την οποία θα «συζητήσει με άλλους συμμάχους μας.».
Οι προειδοποιήσεις ξεκίνησαν.
Αν τα ξένα στρατεύματα εδάφους έρθουν, δεν θα είναι για την καταπολέμηση της ISIS, θα είναι για να υποστηρίξουν τους αντάρτες και την ανατροπή του Άσαντ. Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας  είπε, Δεν πρέπει κανείς να σκεφτεί ότι μπορεί να αμφισβητήσει την εδαφική κυριαρχία και ο καθένας στη Συρία που προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, θα σταλεί στο σπίτι του σε ένα ξύλινο φέρετρο. »Στη συνέχεια, ένα μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (Κοινοβουλίου) δήλωσε δημόσια ότι» Εάν οποιοδήποτε ξένα στρατεύματα εισέλθουν στη Συρία χωρίς άδεια από την κυβέρνηση της Συρίας, η Ρωσία θα τα θεωρήσει ότι κήρυξαν τον πόλεμο ».
Ο κόσμος έγινε μία «έγκυος παύση.» Αυτά είναι βαριά λόγια  που απορρέουν από τη Ρωσία, που είναι – είτε μας αρέσει είτε όχι – μια υπερδύναμη.
Την Τετάρτη, πήρα πληροφορία από τους συναδέλφους μου στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών ,ότι η Σαουδική Αραβία και 25  «συμμάχοι» της είχαν αρχίσεινα στέλνουν στρατεύματα στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας. Αυτή τη φορά, δεν ήταν 150.000 που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Αυτή τη φορά είναι 350.000 χερσαία στρατεύματα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com




κρτssd

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook