18.2.16

«Έλα εδώ Παντελή» ΣΠΑΡΑΖΕ η μάνα του πάνω από τη σορό του- Το ΤΡΑΓΙΚΟ μήνυμά της λίγες ώρες πρινΗ μοίρα της επεφύλασσε να μοιάζει με πρωταγωνίστρια του Σοφοκλή και του Αισχύλου…
Ήταν η μεγάλη αδυναμία του Παντελή Παντελίδη… η μόνη γυναίκα που ήταν ριζωμένη στην καρδιά του μέχρι το τέλος του… ήταν η μητέρα του Αθηνά.

Σήμερα νόμιζε ότι ήταν μία μέρα ίδια με όλες τις άλλες όμως έκανε λάθος… Ξημέρωσε η χειρότερη μέρα της ζωής της! Προετοιμαζόταν για την έναρξη του γιου της στο Teatro και τώρα καλείται να τον θάψει…

Η Αθηνά Παντελίδου συντετριμμένη έφτασε στο Ασκληπιείο της Βούλας το μεσημέρι της τραγικής Πέμπτης.

«Να ο Παντελής, εδώ είναι ο Παντελής, έλα εδώ Παντελή. Αχ το παιδί μου», ψέλλιζε κλαίγοντας, αδυνατώντας να πιστέψει ότι κόπηκε άδοξα το νήμα της ζωής του γιού της.

Τραγική ειρωνεία το post που είχε κάνει στο Facebook λίγες ώρες μετά το θάνατο του τραγουδιστή… Μη γνωρίζοντας ότι ο γιος της είχε ξεψυχήσει μετά από τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 08:20, εκείνη λίγο μετά τις 10:00 ανέβασε δυο φωτογραφίες με σκοπό να προωθήσει την αυριανή έναρξη του στα μπουζούκια.star0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook