19.2.16

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: "Κανείς άξιος δεν θα μείνει..."Θέλει η @@@τάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Θα μπορούσε να ήταν ώρα για αστεία και γελάκια, όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά.
Η ...
χούντα ΣΥΡΙΖΑ έχει πιά αρχίσει να κάνει ορατή την παρουσία της όχι  απευθείας, αλλά από ''παράπλευρες'' ενέργειες.

Ξηλώνοντας έναν πολυβραβευμένο και κατά τεκμήριο ακέραιο και αποτελεσματικό αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ιδιαίτερα ''λεπτό'' και συνάμα σοβαρό και επικίνδυνο χώρο του διαδικτύου, εκεί όπου η επιστήμη κάνει γειτονιά με το έγκλημα, η ελεύθερη σκέψη με την εμετική προπαγάνδα, και οι τέχνες με την κάθε είδους διαστροφή κι εκεί όπου η αδέσμευτη και προσεκτική επιτήρηση εκ μέρους της πολιτείας είναι απαραίτητη.
Η υπηρεσία στην οποία προϊσταται, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει προσφέρει κοινωνικό έργο. Έχει σώσει ζωές από αυτοκτονία ή επιβουλές τρίτων, έχει προλάβει ποινικά και οικονομικά εγκλήματα, έχει εξαρθρώσει σπείρες παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλίας.

Κατά κανέναν τρόπο πρέπει να θεωρηθεί η μετακίνηση του συγκεκριμένου αξιωματικού ως τυχαία ή ''υπηρεσιακή''.
Τώρα που η ''πρώτη φορά τόσο σκ@τά'' κυβέρνηση έχει ήδη εκφράσει επίσημα την πρόθεσή της ''να βάλει τάξη'' στο διαδίκτυο, με άλλα λόγια να επιβάλλει λογοκρισία και να καταδιώξει και να φιμώσει τους ''αντίθετους'' και την ελεύθερη άποψη, η απομάκρυνση του ακέραιου κυρίου Σφακιανάκη είναι εκ του πονηρού και διόλου τυχαία.

Ξέρουν ότι ένας υπηρεσιακός και ηθικός άνθρωπος (ο οποιοσδήποτε) μπορεί να φέρει σοβαρά προσκόμματα σε αντιδημοκρατικές προσπάθειες ελέγχου και καθοδήγησης της μάζας, μέσω του ελέγχου των ειδήσεων, των αναλύσεων, της κριτικής.

Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τολμήσει αυτό που ούτε τα στρατιωτικά και θεοκρατικά καθεστώτα των αραβόφωνων χωρών είχαν τολμήσει πρίν ακόμα την λεγόμενη ''αραβική άνοιξη'', μιά ''άνοιξη'' που ασχέτως αν δικαιώθηκε ή όχι από το αποτέλεσμά της, διαδόθηκε και γιγαντώθηκε μέσω του διαδικτύου, δίνοντας χώρο και φωνή στον λαό να αμφισβητήσει και να γκρεμίσει αυτό που αυτός (ο λαός) θεωρούσε κακό για τον ίδιο.

Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει και να εμποδίσει η γοργά μετατρεπόμενη σε ολοκληρωτική, τούτη ''αριστερή'' κυβέρνηση.
Γιατί ξέρει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ολοκληρωτικού πολιτεύματος, μιάς χούντας, δεν είναι η εξέγερση και το αντάρτικο πόλεων, αλλά το ''αντάρτικο'' της σκέψης και της έκφρασης. 

Ήρθαν ως σωτήρες.
Τους φέραμε ως σωτήρες.
Κι έχουν καταντήσει εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Και μένουν ως ωλετήρες!

Επαγρυπνείτε και προσέχετε!...
Έχουμε χούντα, "πρώτη φορά αριστερά"!.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook