23.3.16

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ – Η ΕΥΡΩΠΗ «ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ» & ΤΩΡΑ «ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ»


Η σημερινή ημέρα καθίσταται εφιάλτης για όλη την Ευρώπη! Μια Ευρώπη η οποία επιτέλους πρέπει να....
καταλάβει πως ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός μπορεί να προκαλέσει μόνο προβλήματα και να οδηγήσει την Γηραιά Ήπειρο στο απόλυτο χάος.
Το πρωί της Τρίτης, σημειώθηκαν διαδοχικές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στον σταθμό του μετρό στο Μάλμπεκ που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κομισιόν, αλλά και στον σταθμό Σούμαν.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Στον χώρο υποδοχής επιβατών βρέθηκαν τρία γιλέκα αυτοκτονίας, κάτι που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τρομοκρατικά χτυπήματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι νεκροί μέχρι στιγμής από τα πολλαπλά χτυπήματα ανέρχονται σε 31 και οι τραυματίες είναι δεκάδες. Τα βελγικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πιθανά αντίποινα στη σύλληψη Αμπντεσλάμ, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα είναι τρομακτικό μιας και θα αναδεικνύει το πόσο γρήγορα μπορούν να ανασυνταχθούν, να οργανωθούν και να χτυπήσουν οι τζιχαντιστές.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Ανακοίνωση των τζιχαντιστών αναρτήθηκε σε «πρακτορείο» που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, μεταδίδουν ΜΜΕ της Αιγύπτου. Στο μήνυμά τους, υποστηρίζουν ότι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δίχως ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χτυπήματα. Το μήνυμα της ανάληψης ευθύνης αναρτήθηκε αρχικά στο δίκτυο Amaq, το οποίο αποτελεί επικοινωνιακό όργανο των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με το δίκτυο terrormonitor.org, η τρομοκρατική οργάνωση, στο μήνυμά της, απειλεί για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές χώρες.
Το σημερινό χτύπημα ήταν ιδιαιτέρως συμβολικό και το μήνυμα που έστειλαν είναι ότι μπορούν να χτυπήσουν παντού. Το χτύπημα στο Βέλγιο είναι ουσιαστικά και το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρώπη των ανοικτών συνόρων. Πρέπει πλέον να αντιληφθούμε πως ο ισλαμισμός αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για ολόκληρη την Ευρώπη και οφείλουμε άμεσα όλες οι χώρες να λάβουμε δραστικά μέτρα κατά της ασσύμετρης απειλής που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση.
Οι επιπτώσεις μετά το σημερινό χτύπημα για την χώρα μας θα είναι πλέον μεγάλες, καθώς όλο και πιο δύσκολα οι κυβερνήσεις και οι κοινωνίες στην Ευρώπη θα δεχθούν λαθρομετανάστες στον τόπο τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα θα αναλάβει πλέον όλο το βάρος των προσφυγικών ροών κάτι που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική και εθνική καταστροφή.
Η ισλαμική τρομοκρατία είναι εδώ και δυστυχώς δεν θα περάσει πολύς καιρός από το να υπάρξει και στην Ελλάδα κάποιο παρόμοιο περιστατικό, αν συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια πολιτική απέναντι σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα.
Το Βέλγιο μέχρι πρότινος και θέλουμε να πιστεύουμε πως πλέον αυτή η πολιτική θα αλλάξει, ήταν μια από τις προχωρημένες χώρες σε θέματα »ισότητας» μεταξύ των διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων και δεν αντιλήφθηκε πως το Ισλάμ αποτελεί κίνδυνο. Τώρα πληρώνει το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών.
Τι βλέπαμε μέχρι τώρα σε Ευρώπη και Ελλάδα; Στο όνομα των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραβιάζονται τα εθνικά συμφέροντα και χρησιμοποιούνται από τρίτες δυνάμεις ως αποσταθεροποιητικοί μοχλοί.
Είναι καιρός επίσης το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα να αποδεχθεί ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης συνιστά γεωστρατηγική απειλή. Η στόχευση από πλευράς Ερντογάν είναι να γεμίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και συγκεκριμένα τα νησιά του Αιγαίου, ώστε να αλλάξει την σύσταση πληθυσμού σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία και να δημιουργηθούν τετελεσμένα σε βάρος της χώρας και υπέρ της Τουρκίας.
Ο πληθυσμιακός χάρτης της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης δείχνει να αλλάζει καθώς εισρέουν καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν αυτοί οι οποίοι κρατούν τα »κλειδιά» της Ευρώπης στα χέρια τους ότι σε 2-3 δεκαετίες τίποτε δεν θα είναι ίδιο κυρίως στη σύνθεση του πληθυσμού.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ
ithesis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook