15.3.16

Τα όπλα της Νέας Τάξης


Στην προσπάθεια της η Νέα Τάξη να μας κάνει όλους σκλάβους και άβουλα όντα χρησιμοποιεί όπλα, που...
μπορεί στους περισσότερους ανθρώπους να φαντάζουν αθώα, είναι όμως στην πραγματικότητα ύπουλα και κυρίως αθόρυβα.
Κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να προκαλούν θόρυβο. Λίγοι υποψιάζονται την ύπαρξή τους και είναι αυτοί που χαρακτηρίζονται ως «γραφικοί» από το κοπάδι των ανθρώπων που βόσκει αμέριμνο, μέχρι να έρθει η σφαγή του.
Ας ξεκινήσουμε να αναφέρουμε μερικά από αυτά.
Μία βασική νοοτροπία της Νέας Τάξης, είναι ο κομμουνισμός.
Πολλοί «κουλτουριάρηδες» ονειρεύονται ένα κράτος, όπου δεν υπάρχουν επιχειρήσεις και όπου όλοι δουλεύουν για το κράτος. Έχουν φάει τόσο παραμύθι από τη Λευκή Αδελφότητα του Σαμαέλ και νομίζουν, ότι για όλα φταίνε οι επιχειρηματίες, που φοροδιαφεύγουν. Για ποιο λόγο όμως να φοροδιαφύγει κάποιος, αν ο φόρος είναι μικρός και μπορεί να τον πληρώσει;
Για ποιο λόγο να έχει άγχος ο επιχειρηματίας, το οποίο τον δυσκολεύει στην δουλειά του, από τη στιγμή που ο φόρος είναι μικρός και μπορεί να τον πληρώσει. Αλλά όταν ο φόρος είναι παράλογος και πολύ υψηλός, σύμφωνα με την κομμουνιστική νοοτροπία, ο επιχειρηματίας, ή θα κλείσει ή θα φοροδιαφύγει.
Έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι επειδή φοροδιαφεύγουν οι επιχειρηματίες, καταστρέφεται η οικονομία, αλλά η οικονομία καταστρέφεται επειδή έχουν επιβληθεί δυσβάσταχτοι φόροι στις επιχειρήσεις.
Σκοπός του Σαμαέλ και της Λευκής Αδελφότητας είναι να διαλύσει τη μεσαία τάξη, η οποία αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση και το καταφέρνει αυτό χρησιμοποιώντας τον κομμουνισμό, σύμφωνα με τον οποίο, πρέπει να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των εργατών, ξεχνώντας βέβαια ότι αν κλείσει η επιχείρηση, θα χάσει τη δουλειά του ο εργάτης.
Υπάρχουν τόσοι παράλογοι νόμοι υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που στην πραγματικότητα υπάρχουν για να καταστρέψουν τη μεσαία αστική τάξη και τους επιχειρηματίες. Έτσι δε θα υπάρχουν μικρομάγαζα και όλοι θα γίνουν υπάλληλοι στη Mother Company του Αντίχριστου.
Επίσης σύμφωνα με την κομμουνιστική νοοτροπία, οι περισσότεροι πρέπει να είναι διορισμένοι στο δημόσιο, όπως έγινε και στην Ελλάδα, από το 1980 και μετά. Έτσι αυξάνονται τα έξοδα του κράτους, το οποίο πρέπει να πληρώνει όλους αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους και αφού δεν έχει επιχειρήσεις, για να έχει έσοδα μέσα από τους φόρους που αυτές θα δίνουν στο κράτος ή τα χρήματα που αυτές θα φέρνουν στο κράτος από εξαγωγές.
Έτσι το κράτος για να καλύψει τα έξοδα του δανείζεται και γίνεται δούλος της Νέας Τάξης.
Πολλοί άνθρωποι της «κουλτούρας», που έχουν υιοθετήσει αυτή τη σάπια νοοτροπία του κομμουνισμού, νομίζουν ότι παλεύουν για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά στην πραγματικότητα δουλεύουν για την επιβολή του Αντίχριστου και του παγκόσμιου κράτους που ετοιμάζει.
Ένα άλλο ισχυρό όπλο της Νέας Τάξης είναι η αθεΐα.
Έχουν περάσει σε πολλούς ανθρώπους και κυρίως στη νεολαία, ότι δεν υπάρχει Θεός, ότι αυτά είναι για «γραφικούς» και «οπισθοδρομικούς». Τους έχουν πείσει ότι σκοπός είναι να περνάνε καλά και να μη νοιάζονται για τίποτε άλλο. Έτσι οι άνθρωποι αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα σε αυτόν τον ψεύτικο παροδικό κόσμο, χωρίς να σκέφτονται από πού ήρθαν και πού θα πάνε όταν πεθάνουν.
Νομίζουν ότι σκοπός της ζωής είναι να πάνε στο πανεπιστήμιο, να βρουν μια καλή δουλειά, που θα τους παρέχει τα απαραίτητα, να βγαίνουν και να δια-σκεδάζουν τα βράδια, να περνάνε «καλά» βρε αδερφέ.
Ξεχνάνε το διαρκή πόλεμο που υπάρχει εναντίον των σκοτεινών δαιμόνων του Σαμαέλ και τον αγώνα που δίνουμε όλοι μας για το αν θα είμαστε άξιοι να γυρίσουμε πίσω στη Φωτεινή Πατρίδα με το Χριστό, ή αν θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο Κόλαση.
Αγχώνονται για πράγματα ανούσια και επιζητούν πράγματα ανούσια. Δένονται με την ύλη και τους ενδιαφέρει μόνο να αποκτήσουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και ότι πιο μοντέρνο υπάρχει στον τομέα της μόδας.
Και το χειρότερο είναι ότι βρίζουν το Χριστό. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ’ αυτό. Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο και μέσω της σταυρικής Του θυσίας, μας έδωσε το δικαίωμα να γυρίσουμε κοντά Του. Τα λόγια του Χριστού στη θρησκεία τα έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα, βάζοντας στην Αγία Γραφή κείμενα που μιλούν για το Γιαχβέ, το θεό των Εβραίων, που δεν είναι άλλος από το Σαμαέλ-Σατανά.
Έτσι ακόμα και αυτοί που πιστεύουν στο Χριστό, αν τους ρωτήσεις για το Χριστό, μέσα στην άγνοια τους θα σου πουν για το Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι είπε ο Χριστός, ο οποίος τα είπε απλά και κατανοητά για να τα καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Χριστός μας είπε να μην δενόμαστε με πράγματα αυτού του κόσμου και υλικά αγαθά, γιατί έτσι επιλέγουμε τον ψεύτικο κόσμο του Γιαχβέ-Σαμαέλ-Σατανά.
Μας είπε να βοηθάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή τους, στον ψεύτικο κόσμο, δίνοντας αγάπη. Μας είπε να γνωρίσουμε την αλήθεια και η αλήθεια θα μας ελευθερώσει από τα δεσμά του κόσμου τούτου. Όλα αυτά οι άνθρωποι που δουλεύουν για τη Νέα Τάξη και οι άνθρωποι που επιλέγουν την αθεΐα τα απορρίπτουν και τα πολεμούν, ξεχνώντας βέβαια, ότι ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
Άλλο όπλο της Νέας Τάξης είναι η οικολογία.
Άνθρωποι με «βαθιές» ανησυχίες, που φοβούνται μην πάθει κάτι ο πλανήτης και καταστραφεί, προωθούν την οικολογία σαν λύση στο πρόβλημα της καταστροφής του περιβάλλοντος. Είναι τόσο πολύ κοιμισμένοι και αποβλακωμένοι, που δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι η Γη δεν κινδυνεύει από τον άνθρωπο. Έχουμε δει πολλά βίντεο, όπου άνθρωποι της κουλτούρας λένε «κακέ άνθρωπε, εσύ φταις για την καταστροφή που δέχεται η φύση» και άλλες τέτοιες κουταμάρες. Προτιμούν έναν πλανήτη χωρίς ανθρώπους. Έτσι κάνουν τη δουλειά της Νέας Τάξης, η οποία μέσω της οικολογίας θέλει να βάλει δυσβάσταχτους φόρους στα νοικοκυριά και να κλείσει όλες τις επιχειρήσεις, επειδή δήθεν μολύνουν το περιβάλλον.
Πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα «ενεργοβόρα» σπίτια τους και να εγκατασταθούν σε πόλεις γκέτο, όπου με το χάραγμα στο χέρι θα ζουν σκλαβωμένοι. Έχουν δημιουργήσει το ψεύτικο πρόβλημα της οικολογικής καταστροφής, για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν δούλους, αφού θα παραδώσουν τα σπίτια τους.
Κάτι που θέλει να καταστρέψει η Λευκή Αδελφότητα και η Νέα Τάξη, είναι ο θεσμός της οικογένειας.
Και για να το πετύχει αυτό εισήγαγε τον φεμινισμό. Έκανε τις γυναίκες να θεωρούν σαν εχθρό τους, τους άντρες (όπως οι κομμουνιστές θεωρούν σαν εχθρό τους, τους επιχειρηματίες) και έτσι τις οδήγησαν έξω από το σπίτι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν επαγγελματική καριέρα. Έτσι με τη γυναίκα έξω από το σπίτι, δεν υπάρχει κανείς πλέον στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά. Έτσι τα παιδιά αβοήθητα πέφτουν στην αγκαλιά της Νέας Τάξης, δηλαδή στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς. Έτσι μαθαίνουν από μικρά την προπαγάνδα της Λευκής Αδελφότητας και του Σαμαέλ. Σκοπός τους είναι σιγά σιγά να καταλυθεί εντελώς ο θεσμός της οικογένειας, αφού εκτός απ’ το φεμινισμό, έχουν προωθήσει τις στειρώσεις με εμβολιασμούς και τις εκτρώσεις.
Αυτά είναι λίγα από τα όπλα που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη του Σαμαέλ-Σατανά. Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται τρομακτικά, αλλά μη φοβάστε γιατί όπως είπε ο Χριστός «γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς».
Και τώρα και πριν και μετά και πάντα ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
Περιέχει γνώση από τη σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ του Δημσοσθένη Λιακόπουλου.
ΘΑΝΑΣΗΣ 3Θ
prisonplanet



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook