15.3.16

Την επόμενη φορά που θα κατέβουν οι ρωσικές δυνάμεις, θα είναι για την Τουρκία


Και ενώ η Ρωσία μάζεψε τις λίγες δυνάμεις που διατηρούσε στην Συρία, προκειμένου να ανασυνταχθεί και να...
ετοιμαστεί για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο, έντονη είναι η κινητικότητα στην Τουρκία, όπου η Ουάσινγκτον αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την τον επαναπατρισμό έως και 1000 Αμερικανών Πολιτών που κατοικούν στην γείτονα, όντας συγγενείς με αξιωματούχους και ένστολους της Αμερικανικής Κυβέρνησης σε Τουρκικό Έδαφος.


Η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας, οι τρομοκρατικές επιθέσεις ενδεχόμενα ακόμα και από τον ίδιο τον Ερντογάν, η διολίσθηση του κράτους προς τον απόλυτο αυταρχισμό, ο ξεσηκωμός των Κούρδων εντός και εκτός της χώρας και πάνω απ’ όλα η κόντρα με την Ρωσία, δείχνουν ότι στην γειτονική χώρα θα συμβεί κάτι μεγάλο που ενδεχόμενα την οδηγήσει στην απόλυτη κατάρρευση και τον διαμελισμό. Οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από την Συρία αλλά ενδεχόμενα αν χρειαστεί να ξανακατέβουν μαζικά, αυτή την φορά θα είναι για την Τουρκία. Οι Αμερικανοί γνωρίζουν και προστατεύουν τους χρήσιμους σε αυτούς ανθρώπους μαζί με τους συγγενείς τους.
Δυστυχώς, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην παγκόσμια σύρραξη.
Οι πραγματικοί γνώστες της γεωστρατηγικής το βλέπουν, οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούν μη μπορώντας να δώσουν σοβαρή εξήγηση στις εξελίξεις.
Η ζωή στον πλανήτη θα αλλάξει απότομα. Να είστε έτοιμοι!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook