29.4.16

Λοιπόν επειδή η προπαγάνδα έχει περάσει τα όρια και καταντά αηδιαστική. Αυτό στη Βενεζουέλα δεν είναι καινούριο


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Μόλις γύρισα από την Ακολουθία της Σταύρωσης και ανοίγοντας το ιντερνετ βλέπω ομοβροντία δημοσιευμάτων που αφορούν την κατάσταση στη Βενεζουέλα.
Βίντεο και....
εικόνες από ανθρώπους που τρέχουν για ένα κομμάτι ψωμί ή λίγο κρέας, σπίτια χωρίς ρεύμα.
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί αναγνώστες. Σας παρακαλώ πολύ μην πέφτετε στην παγίδα που θέλουν να σας ρίξουν σε αυτήν την κρίση φάση για τη χώρας μας.
Οι εικόνες της Βενεζουέλας δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Αυτά γίνονται εδώ και μήνες. Προσωπικά τα είχα αναδείξει από πέρυσι το φθινόπωρο. Σήμερα η ιστορία αυτή χρησιμοποιείται από τους παπαγάλους γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η πιθανότερη λύση στο «πρόβλημα με τις διαπραγματεύσεις» είναι το δημοψήφισμα (και για το θέμα αυτό θα κάνω εκτενές άρθρο μέσα στις ημέρες) και το ερώτημα θα είναι ευρώ ή δραχμή.
Σήμερα ζούμε ημέρες καλοκαιριού 2015.
Και τότε τα ίδια σας έδειχναν.
Ενημερώστε τους γύρω σας. Πείτε τους να σηκώσουν τα μάτια και να θυμηθούν ότι τα ίδια τους έλεγαν και πέρυσι.
Και τέλος πάντων προς τι η σύγκριση; Είμαστε μια χώρα 100% ενεργειακά αυτάρκεις. Έχουμε ατελείωτο λιγνίτη, ατελείωτο ήλιο, ποτάμια με ισχυρά ρεύματα. Έχουμε ατελείωτη αιολική ενέργεια.
Είμαστε μια χώρα που παράγει το 85% των τροφών που καταναλώνει και μέσα σε 3 μήνες αυτό το 85 μπορεί να ανεβεί στο 130% αν αξιοποιήσουμε γεωργική την ελληνική Γη.
Έλεος δηλαδή δεν αντέχω με αυτά που γίνονται.
e-koutsobola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook