9.5.16

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ


Η σφοδρή επίθεση εναντίον του Έλληνα και πως την αντιμετωπίζει…
Η επίθεση που δεχόμαστε σαν έθνος από τους τοπικούς τυράννους και την ψυχολογία που σου επιβάλλεται με βίαιο τσαμπουκά και άμεση απειλή με την εξόντωση σου σαν τίμιος Άνθρωπος….
και εννοώ εξόντωση σαν τίμιος άνθρωπος από ανέντιμους ψεύτες πολιτικούς με γεμάτες τις τσέπες.
Ας δούμε τι μας εξηγεί η ψυχολογία του ανθρώπου και της κοινωνίας του την στιγμή που μας επιτίθενται. Όταν δεχόμαστε επίθεση όπως συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια, αρπάζοντας τα βασικά δικαιώματα μας να ζήσουμε σε κάποιο λογικό στάνταρντ και βιάζοντας το μεγαλύτερο μας δικαίωμα να ζούμε ελεύθεροι στην γη των πατεράδων μας.
Όταν κάποιος ξαφνικά δέχεται μια εξωτερική επίθεση και απειλείτε με εξόντωση συμβαίνουν 3 ξεχωριστές βασικές ψυχικές καταστάσεις ώστε να μπορέσει να επιβιώσει ένα άτομο:
Επίθεση: Πολεμάμε με οτιδήποτε έχουμε στα χέρια μας
Πάγωμα: Παθαίνουμε σοκ και μπλοκάρουμε σε όλα τα επίπεδα
Φυγή: Το βάζουμε στα πόδια, διαλέγουμε τη φυγή για να μην κινδυνέψουμε
Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας είναι ένας λαός φιλότιμος, ειρηνικός και καλοπερασάκιας….και κανένα από αυτά εδώ τα χαρακτηριστικά μας δεν είναι μειονεκτικά για την επιβίωση μας σαν κοινωνία, ομάδα, ή σαν οικογένεια. Αντιθέτως, τα χαρακτηριστικά αυτά δείχνουν το πόσο αγαπάμε την ζωή και πόσο πολύ θέλουμε να την γλεντήσουμε. Γιατί είμαστε έλληνες και η ζωή για εμάς είναι γλέντι και όχι κακομοιριά!!!
Από την στιγμή όμως που άρχισε η επίθεση εναντίον μας…. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με συναισθήματα του “Παγώματος” ή του σοκ και δέους! Αμερικανικές πατέντες για να πολεμάνε τις Τριτοκοσμικές χώρες σε όλη την υφήλιο, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τις αξίες μιας χώρας λόγω της οικονομικής επίθεσης που έχουν εξαπολύσει εναντίον της! Η Ελλάδα είναι μια από τις εκατοντάδες χώρες όπου έχουν στείλει τους Οικονομικούς Καταστροφείς τους…. δεν είμαστε η πρώτη χώρα και ούτε η τελευταία που γνωρίζει το σενάριο του οικονομικού Σοκ και Δέους!
Εμείς είμαστε άλλη μια απόδειξη ότι το σενάριο τους… αυτό της οικονομικής καταστροφής και της αφαίμαξης των λαών από τις τράπεζες τους… λειτουργεί άριστα!!! Είναι η Γεωπολιτική τους… είναι πραγματικά μια επιστήμη που την διδάσκουν στα πανεπιστήμια τους και την εφαρμόζουν σε όλους τους λαούς… και φυσικά δεν φαίνεται γιατί βάζουν τις μυστικές τους υπηρεσίες να δολοφονούν και να απειλούν ή βάζουν τους πολιτικούς τους που είναι ελληνόφωνοι! Παραδείγματα έχουμε πολλά…
Ένας σοκαρισμένος λαός όπως είναι ο δικός μας τα τελευταία 8 χρόνια… είναι κυριολεκτικά Παγωμένος σαν κολώνα του Πάγου! Βλέπετε την εικόνα της Παγοκολόνας μπροστά σας;;; Αυτό συμβαίνει με τον λαό μας… όχι με την ελίτ που παίρνει τα μέτρα των Οικονομικών Καταστροφέων. Ολοι οι πολιτικοί μας έχουν σπουδάσει στα πανεπιστήμια τους, Παπανδρέου, Σαμαράς, Αλέξης, Κούλης, Μπακογιάννη κτλ.
Μην περιμένετε βοήθεια από τους πολιτικούς σας γιατί οι ίδιοι οι πολιτικοί μας είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής της Σιών= ΗΠΑ και Ευρώπη.
Η λύση είναι ΜΙΑ!!! Επίθεση εναντίον των απάνθρωπων μέτρων της Σιωνιστικής Ελίτ…. επίθεση με αποχή… δεν πληρώνω πουθενά…. δεν συμμετέχω…εμποδίζω τους οργανισμούς τους που είναι οι τράπεζες τους….επίσης εμποδίζουμε (χωρίς βία) οργανισμούς που βρίσκονται στα χέρια Γερμανικών, Αγγλοσαξονικών (αμερικανικών) συμφερόντων να εισπράξουν ελληνικα ευρώ.
Απεργία μέχρι να πέσει ο ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook