11.5.16

Τράμπ: «οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να πτωχεύσουν, γιατί μπορούμε να εκτυπώσουμε χρήμα»


o Τράμπ: «οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να πτωχεύσουν, γιατί μπορούμε να εκτυπώσουμε χρήμα» Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ ο...
Τράμπ επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζουν καλύτερα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειται να πτωχεύσουν. Η υπερδύναμη μπορεί πάντα να επανεκτύπωσει περισσότερα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματά της. Σε μια συνέντευξή του στο CNN, δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να αγοράσει τα δικά της ομόλογα, εάν τα επιτόκια αρχίσουν να αυξάνονται και πάλι.
Σχετικά με το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αντιμετωπίσει το τεράστιο χρέος της, είπε:
«Αν έχουμε την ευκαιρία να πληρώσουμε το χρέος μας με έκπτωση – με άλλα λόγια, αν αυξηθεί το επιτοκίο – και εμείς διαθέτουμε επαρκή ρευστότητα, τότε θα πρέπει να το κάνουμε. Καταλαβαίνω ότι έχουμε ίσως το μεγαλύτερο χρέος από οποιονδήποτε άλλον. Ξέρω πώς να αντιμετωπίσω το χρέος. Μου αρέσει να έχω χρέη, αλλά ξέρετε … ο δανεισμός χρημάτων είναι επικίνδυνη υπόθεση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ξέρετε τι κάνετε. »
Το χρέος των ΗΠΑ τρέχει με αστρονομικά ποσά αλλά και η μηχανή εκτύπωσης αερίσιου χρήματος φτάνει τα πιο μακρινά άστρα του σύμπαντος. Φανταστείτε ότι οι αριστεροί μας πολιτικοί εκπρόσωποι μας δέσμευσαν συνεχίζοντας την δουλειά των προκατόχων τους και τα Αμερικανάκια μπορούν να εκτυπώνουν όσο αέρα θέλουν!!! Καταλαβαίνετε ότι η κυβέρνηση μας δεσμεύει το μέλλον μας για να ταΐζει τους Κεντρικούς τραπεζίτες του μελλοντικού θανάτου σας;;;
Η απάτη της δημιουργίας χρέους και το μονοπώλιο των ΗΠΑ στην εκτύπωση αέρα είναι τόσο απλή που δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς.
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook