4.5.16

Κάντε ένα κρύο ντουζ και δείτε αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ οφέλη!


Έχει αποδειχθεί πως το κρύο ντουζ έχει αρκετά οφέλη για την υγεία μας, τα οποία...
πολλοί από εμάς δε γνωρίζαμε. Αν και όλοι αγαπάμε ένα ζεστό μπάνιο, το κρύο νερό μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλά:

Αρχικά, μπορούμε να δούμε αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, αφού ενεργοποιεί ένα από τα είδη του λίπους (καφέ), το οποίο χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας σε περιπτώσεις κρύου, προκειμένου να μας ζεστάνει. Το λίπος αυτό συνήθως συγκεντρώνεται στην μέση, την πλάτη, το λαιμό και τους μηρούς.

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό μας να επανέλθει γρηγορότερα ύστερα από έντονη σωματική άσκηση, μειώνοντας έτσι τους έντονους μυϊκούς πόνους που προκαλούνται από την παραγωγή γαλακτικού οξέος.

Είναι ιδανικό για τη μείωση του στρες, αφού κατά τη διάρκεια μεγάλου άγχους μπορεί να αυξήσει την ενέργεια και να μειώσει το στρες. Στην ουσία, το κρύο νερό ερεθίζει το σημείο του εγκεφάλου, στο οποίο οφείλεται η παραγωγή νοραδρεναλίνη, ανεβάζοντας τη διάθεσης μας και ισορροπώντας παράλληλα το νευρικό μας σύστημα.

Τέλος, το κρύο ντουζ μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της εμφάνισής μας, αφού σφίγγει τους πόρους δίχως να τους δράζει. Επιπλέον βοηθάει τστην καλύτερη υγεία των μαλλιών και μειώνει τη λιπαρότητα στο δέρμα.
Πηγη voicenews




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook