22.10.16

Τις τελευταίες μέρες,ζούμε καταστάσεις,που αποδεικνύουν,την ύπαρξη 2 στρατοπέδων στον δυτικό κόσμο

Συγκεκριμενα:
Ολη αυτη η βαβουρα που εγινε με το <<Κουσνετσωφ>> δειχνει καθαρα τον διχασμο με τον εξης απλο τροπο!
Ενα Ολλανδικο,ενα Ισπανικο πλοιο,ηταν η αναιμικη παρουσια των υπολοιπων του ΝΑΤΟ.πλιν Αγγλιας και Αμερικης.
Να ...
θυμισουμε οτι η Αγγλια,τυπικα μεν ειναι ακομα στην ΕΕ,ουσιαστικα ομως εχει διαχωρισει την θεση της!
Να θυμισουμε επισης τις παιδαριωδεις δηλωσεις του ηλιθιου ΥΠΕΞ της Ευρωπαικης μπαρμπαριας,οτι <<τωρα που κανουμε τον Ευρωστρατο,θα λειπει η Αγγλια!>>,με ειρωνικη αλλα και περιπαιχτικη διαθεση προς τους Αγγλους!
Μολις περασει η Ρωσσικη αρμαδα και το Γιβραλταρ,θα εχουμε ισως τον 6ο Αμερικανικο στολο να κανει ναζακια!!!
Να σημειωσουμε το γεγονος οτι ολα γινονται σε διεθνη υδατα και ουσιαστικα οι βλακειες της Αγγλιας και ολιγον των Αμερικανων,καλλιστα θα μπορουσαν να χαρακτηρισθουν ως <<παρενοχληση σε διεθνη υδατα>>,δηλαδη αποπειρα πειρατειας!!!!!για να ερμηνευσουμε ισως και τις διεθνεις συνθηκες!!!
Αν δουμε ομως τον χαρτη των στενων της Μαγχης,ευλογα θα αναφωνησουμε με καταπληξη:
<< ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΟΕΟ?>>
Να δουμε λιγο οτι μετα τον Αμερικανικο και ισως τον Βρεττανικο,ο Γαλλικος στολος ειναι ο δευτεροτριτος δυνατοτερος στολος του ΝΑΤΟ?
Ισως αυτος περιμενει στην συνεχεια του σηριαλ,να <<προστατευσει>> την Μεσογειο,λες και η Βρεττανη ή η Νορμανδια των στενων,δεν ειναι Γαλλικο εδαφος!!
Η απουσια του Γαλλικου στολου,απο τις προσπαθειες και αγωνιες του Βρεττανικου <συμμαχικου>>,δειχνει και το χασμα που ηδη εχει δημιουργηθει μεταξυ ΕΕ και Αμερικης + ΝΑΤΟ!!
Δειχνει επισης ευθαρσως οτι το ΝΑΤΟ και κατ επεκταση η Αμερικη,ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ!!
Ο Ευρωστρατος,εκτος απο ευρωπαικη προκληση προς Ροκφελερ εμπεριεχει και την εννοια της αυτοπροστασιας,απο τον υποτιθεμενο εχθρο,την Ρωσσια.
Μια απελπισμενη προσπαθεια των ηλιθιων της Ευρωπαικης μαφιας,να νοιωθουν οι ΙΔΙΟΙ ποιο ασφαλεις,απο τον προεπιλεγμενο εχθρο τους.
Γιατι απο τον καιρο που ανοιξαν τα στοματα,η δυση εχει εξευτελισθει στους ιδιους τους λαους της.Ωδηγειται με βημα ταχυ προς την <<θεσμοθετηση>> της ως παγκοσμιου τρομοκρατη!Και οι λαοι της το βλεπουν!!
Μηπως τωρα να ξερουμε γιατι κλεινουν τα μεσα εναλλακτικης πληροφορισης?
Ο ησυχοςκαι καθολου επιθετικος τονος των Ρωσσων στην Συρια,οπου εχουν ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και αυτες εξυπηρετουν,ενω παραλληλα δειχνουν τα σημαδια της ανωτερωτητας τους σε πολεμικο συμβατικο επιπεδο,εχουν <<σπρωξει>> τα ορφανα της ΝΤΠ,να προσπαθουν να παρουν την πρωτοπορια στην προσπαθεια εναρξης ενος παγκοσμιου πολεμου με πυρινικα,Απο το ποιος θα πετυχει πρωτος αυτο το ΜΕΓΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ,θα σημανει και το ποιος θα ειναι ο κυριαρχος για την επομενη μερα!!Γιατι ο πολεμος μεταξυ τους ειναι φανερο οτι συνεχιζεται!
Δυστυχώς γι αυτους ομως,συνεχιζεται και η επιδειξη δυναμης αποτροπης ενος παγκοσμιου θερμοπυρινικου πολεμου!! απο την Ρωσσια!!Και με μεγαλη επιτυχια θα ελεγα!!
Πριν απο μερικα χρονια,νομιζω 2 και με την Συρια σε δεινη θεση,καπου διαβασα -και σας βεβαιωνω οτι δεν θυμαμαι που,γιατι το θεωρησα ως απλη συνομωσιολογικη πληροφορια ισως και προσπαθησα να την ξεχασω-οτι εκτοξευθηκαν 2 πυραυλοι με πυρινικες κεφαλες,για την ισωπεδωση της Συριας και την εναρξη του ποθητου απο τα ζωα ,πυρινικου ολεθρου στον πλανητη!
Πληροφορια,Α Ν Ε Π Ι Β Ε Β Α Ι Ω Τ Η. και πενταρφανη!!
Σημερα,δεν μου φαινεται και τοσο απιθανο να εγινε,παροτι η Συρια ακομα υπαρχει,αν αναλογισθω το γεγονος της απιστευτης ικανοτητας αποτροπης της Ρωσσιας!!Αλλωστε ποιος με βεβαιωνει οτι αυτη η δυναμη αποτροπης,ειναι σημερινο επιτευγμα?Ποσο μακρυα ειναι τα 2 η 3 χρονια πισω?
Αλλωστε τοτε,η ΝΤΠ ηταν ολοζωντανη,και κοτσωνατη ακομα αλλα και καποιοι εκπροσωποι της,οπως Μπρεζινσκυ,Τσενυ,Κισσιγκερ και διαφορα τετοια ανθρωπομορφα σκατολοιδια,μας προειδοποιουσαν για την επιθυμια τους για μειωση του πληθυσμου της γης σε 500 εκατ!!.
Ζουμε σε ενα πληροφοριακο ΜΑΤΡΙΞ!!!
Με ημερομηνια ληξης ομως,πολυ κοντινη σε εμας.
Την ωρα που η μητρα θα σκισθει,θα μαθουμε σε ολο τους το φρικιαστικο μεγαλειο,οτι δεν ξερουμε σημερα!Αν και οταν ανοιγουν στοματα,η μητρα γεμμιζει τρυπες!!
Μια βαθεια ανασα αδελφια ανθρωποι!Τελειωνει!!
Ιωαννα Βαφειαδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook