23.10.16

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Κτηνωδία άνευ προηγουμένου!!!

Ρεπορτάζ τρόμου από το στρατόπεδο του ISIS, που αποδεικνύει για άλλη μία φορά την...
απίστευτη βαρβαρότητα των Ισλαμιστών. Οι τρομοκράτες σκότωσαν 250 παιδιά μέσα σε ζυμωτήριο ψωμιών και σκότωσαν ακόμα έξι άνδρες τους όποιους έκαψαν ζωντανούς μέσα σε φούρνους!
Οι αρρωστημένοι υπάνθρωποι σκότωσαν με αυτό τον βάναυσο τα παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ήταν μόλις τεσσάρων χρονών, σε ζυμωτήριο στη συριακή πόλη της Δούμας. Σε μια ανατριχιαστική μαρτυρία, γυναίκα από τη Συρία μίλησε για «βασανιστήρια και θανάτους Χριστιανών, που τα παιδιά τους αποκεφαλίστηκαν μπροστά στους γονείς τους.»
Μιλώντας για τα γεγονότα στον Δρ Άισαακ Υβέτ, τους φιλανθρωπικού ιδρύματος «οι δρόμοι για την επιτυχία», η Άλις Ασάφ, δήλωσε: «Γείτονες μας ήρθαν και είπαν: Έχουν πάρει πολλά κορίτσια, περίπου 300 κορίτσια. Τα πήγαν στην Δούμα. Πολλοί από αυτούς ήταν χριστιανοί και λίγοι ήταν Αλεβίτες. Στο αρτοποιείο, υπήρχαν έξι νέοι που εργάζονταν εκεί. Τους ήξερα. Είχαν καεί στο φούρνο. Εκεί υπήρχαν και 250 παιδιά, που σκότωσαν μέσα στο ζυμωτήριο».
Οι βάναυσες δολοφονίες ήρθαν στην επιφάνεια από την βρετανίδα πολιτικό, Φιόνα Μπρους ενώπιον του Κοινοβουλίου . Εξιστορώντας μαρτυρία του δρ Υβέτ, η κ Μπρους δήλωσε: «Μας έδειξαν τα τελευταία πλάνα της ταινίας, όπου εκεί μιλάει και με μία μητέρα της οποίας το παιδί της σταυρώθηκε. Η μαρτυρία ήταν από μια μητέρα με το δύο μηνών αγοράκι της. Όταν το Daesh χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της και έβγαλε όλη την οικογένεια της έξω, εκείνη παρακάλεσε να την αφήσουν να πάρει μαζί το παιδί της από ένα άλλο δωμάτιο. Της είπαν, όχι φύγε.Τώρα είναι δικό μας».
hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook