5.10.16

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ;

Βρεθηκε ο Ομπαμα,και ετοιμαζει την Αμερικη να επιτεθει στην Συρια.
Που ηταν τοσον καιρο?Μαλλον του εκαναν «αδειασμα» μνημης τα τουρανομογγολια που κυβερνουν,ΟΧΙ την....
Αμερικη,αλλα την Ουασιγκτον DC.
Δηλαδη την περιοχη που φιλοξενει τους προεδρους στις ΗΠΑ.
Αυτη η περιοχη 16χ10 χλμ.στην περιοχη της πολιτειας Κολουμπια,ειναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!! περιοχη οπου κτιστηκε ως πρωτευουσα κρατους,το οποιο ΔΕΝ ΤΗΝ ελεγχει!!!
Συμπεριλαμβανει ολα τα κτηρια διοικησης των ΗΠΑ,καθως και ολα τα κεντρα των υπηρεσιων της.
Επισης εκει βρισκεται και το ανωτατο δικαστηριο,καθως επισης και το συνταγματικο δικαστηριο αν ξερω σωστα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Washington,_D.C.
Φημες??????Θελουν την πρωτευουσα των ΗΠΑ,ως κτισμενη σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσια!!!!!
Αν οι φημες αληθευουν,τοτε εχουμε μια ιδιωτικη ανεξαρτητη πρωτευουσα ενος εξαρτημενου κρατους 50 «ανεξαρτητων» Πολιτειων που διοικουνται (εκ)κεντρικα απο μια ανεξαρτητη ιδιωτικη περιοχη.
Αγνοω τον Ιδιοκτητη της περιοχης,επαναλαμβανω,ΑΝ οι φημες αληθευουν.
Η ουασιγκτον DC,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! αλλα επικυριαρχος των Πολιτειων της.
Αυτο,λεγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!! Μαλλον κανουμε ΠΛΑΚΑ.
Γιατι λεω οτι εγινε αδειασμα μνημης στον Προεδρο?
Μα γιατι αν ο Προεδρος θυμαται τι εχει προηγηθει ολους αυτους τους μηνες,δεν θα υπεγραφε ΠΟΤΕ εναν πολεμο,που θα τον ειχε χαμενο απο Χερι.
Ο πανικος ομως των κατεστραμμενων οικονομικα Νεοταξιτων,μετα τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του οικονομικου τους οπλου που αποκαλειται ΔΟΛΛΑΡΙΟ,-κι ας το κρατουν με ενεσεις για να μην βρωμισει το πτωμα του-διοχετευεται στον προσφηλη τους τροπο που λεει,προκαλουμε παγκοσμια αιματοχυσια,για να επιβαλλουμε μετα στον εξαθλιωμενο πλανητη τις δικες μας αποψεις.
Γιατι ομως,ακομα και ενα φερεφωνο δικο τους ως προεδρος,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ σημερα?
Γιατι ΘΥΜΑΤΑΙ!!
Θυμαται το πλοιο στην Μαυρη θαλασσα,που επι δεκα λεπτα δεχοταν εικονικους βομβαρδισμους απο Ρωσσικο αεροπλανο,εχοντας «χασει» ολα τα οπλα του,ακομα και την δυνατοτητα του ελεγχομενης πλευσης του
Θυμαται το συνοδευτικο «τανκερ» αεροπλανο του κατασκοπευτικου Αμερικανικου μη επανδρωμενου αεροπλανου,που το εχασαν απο τα ματια τους για αρκετες ωρες και τελικα οι Ρωσσοι τους υπεδειξε απο που θα το παραλαβουν,γιατι αυτοι το ωδηγησαν να προσγειωθει σε Ρωσσικο αεροδρομιο.
Θυμαται ακομα και τις φημες???που ηθελαν να λενε,οτι μια επιθεση πυραυλικη απο τα πλοια των Ρωσσων στη μεσογειο προς το Χαλεπι,την καταλαβαν μονο οι Τζιχανωμαλοι,οταν αρχισαν να τους πευτουν στο κεφαλι’
Θυμαται εναν αντιπαλο προεδρο αντιπαλης δυναμης,να απαντα στις αισχρες ζιζανιοπροκλησεις του,με μια απλη και κατανοητη επιδειξη δυναμης.
Ισως αυτα που θυμαται ο Αμερικανος Προεδρος,να μην τα ξεχασουμε κι εμεις,στις προσπαθειες των νεοταξιτων γραφιαδων και κονδυλοφορων να μας πεισουν,ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η νεκρη πλεον ΝΤΠ και ποσο να φοβομαστε(γιατι εξ αιτιας του φοβου μας ζουν τα παραφυσιν ανθρωποειδη παρασιτα),κι ας μουγγαθηκαν οι ΒΙΟΓΕΝΝΕΤΙΣΤΕΣ.
Πολεμος λοιπον υπο την εννοια της παγκοσμιας αιματοχυσιας,δεν θα γινει.Το πιθανοτερο ειναι να υπαρξουν θυματα απο την μια πλευρα και απο «φιλια» πυρα.
Τελος να παραθεσω το συνταγμα των ΗΠΑ με τις τροπολογιες του.
Νομιζω,οτι ενας τετοιος λαος,που καταφερνει και αποδεχεται ενα τετοιο συνταγμα στην χωρα του,που δεν ειναι μνημειο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,αλλα που εθετε την Δημοκρατια στον οριζοντα του,- ας μην ξεχναμε οτι συνταχθηκε το 1789!!!- δεν αξιζει να ειναι οργανο των ανθρωπομορφων παραφυσιν ζωων.
Εχω την εντυπωση,οτι αυτος ο εξαιρετος λαος,χρειαζεται την ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ απο τους δυναστες του.
https://el.wikisource.org/…/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%…
Ιωαννα Βαφειαδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook