30.10.16

ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ «ΣΧΟΙΝΙΑ» ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!!!!

Ο κ. Τσίπρας πήγε να ξεφύγει από τα «σχοινιά» όπου τον έχουν στριμώξει (ΣτΕ, ολιγάρχες και ΝΔ) με Πολύδωρα για....
πρόεδρο του ΕΣΡ. Πήγε να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει και με τον κ. Παυλόπουλο. Όμως οι αντίπαλοί του, δεν είναι τόσο πια πολιτικά αφελείς ώστε να τον αφήσουν να ξεφύγει. Είτε θα μετατραπεί σε απόλυτα πειθήνιο όργανο της ολιγαρχίας είτε θα τον πάνε τρέχοντας.
Και πράγματι η υποψηφιότητα Πολύδωρα δεν «περπάτησε» ούτε κάν μια ώρα, καθόσον
ήρθε καθολική άρνηση από την αντιπολίτευση.
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, ότι τώρα που η ολιγαρχία στρίμωξε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να τους αφήσει ούτε την παραμικρή δυνατότητα να έχουν λόγο πάνω στα ΜΜΕ και τα συμφέροντα που αυτά εκπροσωπούν. Η Αριστερά θα γίνει υποχείριο όργανο στα χέρια της ολιγαρχίας, για χάρη της καρέκλας μιας ελεγχόμενης εξουσίας.
Ας πρόσεχε όμως ο κ. Τσίπρας. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με την ολιγαρχία, μέσα από τους ίδιους τους θεσμικούς κανόνες της ολιγαρχίας. Έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι πρώτα αλλάζεις τους θεσμούς, δίνεις εξουσία στο λαό και μετά κάνεις πολιτικό παιχνίδι, στηριζόμενος στην απόλυτη βούληση του λαού. Δεν το έκανε και συνεπώς τώρα θα τον πάνε τρέχοντας.
Ήδη μετά τα ανωτέρω, πανικός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχει καταλάβει το μέγαρο Μαξίμου. Τώρα ξέχασαν και τις προσωρινές βεβαιώσεις «τηλεοπτικών φρονημάτων» και σπεύδουν τρέχοντας να καταθέσουν τη Δευτέρα νόμο, με βάση τον οποίο, η εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση, θα δίνει όλες τις αρμοδιότητές της σε μια νεοταξική «ανεξάρτητη» αρχή, με την ελπίδα να έχει κάποιο λόγο και ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο θέμα των ΜΜΕ.
Πάλι όμως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Τώρα πλέον θα πρέπει να παραδώσει πλήρως το θέμα των ΜΜΕ στην ντόπια ολιγαρχία. Η τελευταία γνωρίζει πολύ καλά ότι θα τελειώσει γι’ αυτήν η νομή της ελληνικής κοινωνίας, από τη στιγμή που θα χάσει τον έλεγχο των ΜΜΕ και αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψει.
hassapis-peter

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook