30.10.16

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ !

Η κρίση που μας επιβλήθηκε είναι τεχνητή ,γνωστόν σ’ όλους .
Είναι ένα,....
καλοσχεδιασμένο και προμελετημενο πείραμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστουν οι Παγκοσμιοποιητές τις υπερχρεωμένες χώρες.
Θέλουν δηλαδή να διαπιστώσουν, μέχρι πόσο μπορούν να αντέξουν οι αντίστοιχοι λαοί την οικονομική καταπίεση , την πείνα και την τρομοκρατία, πριν εξεγερθούν οι λαοί .
Έτσι κι αλλιώς οι πάντες του Ευρωκοινοβουλίου – αυτοί που δημιούργησαν το χρέος σ’ όλους τους λαούς – , είναι γνώστες ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί ποτέ .
Γι’ αυτό λοιπόν δεν το κάνουν βιώσιμο, ώστε να αποπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του, χωρίς να υποφέρει ο λαός.
Η κρίση μπορεί να τερματιστεί το ίδιο εύκολα όπως μας επιβλήθηκε.
Θεωρώ ο,τι Είναι θέμα «πολιτικής» βούλησις για το χρέος της Ελλάδας και πολιτικής απόφασης , που στην ουσία θα προέλθει -όχι από τους δικούς μας προδότες κυβερνώντες, αλλά από την διεθνή οικονομική ολιγαρχία δηλ. τους επικυρίαρχους του πλανήτη , η οποία στην πραγματικότητα αυτή ηγείται της Παγκοσμιοποίησης και του ευρωπαϊκού τέκνου της, δηλαδή της Ευρωζώνης.
Το πείραμα επομένως πιθανολογώ ότι θα σταματήσει σύντομα και απότομα, λίγο πριν τη λαϊκή εξέγερση.
Δεν τους συμφέρει να το πάνε παρακάτω, δηλαδή σε αιματοκύλισμα των λαών , ειδικά μέσα στην Ευρωζώνη, θα είναι κάτι που θα αμαυρώσει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και θα οδηγήσει σε αναβίωση των εθνικιστικών κομμάτων πράγμα κατά το οποίον, χωρίς να το θέλουν, αυξάνονται τα ποσοστά τους σ’ όλη την Ευρωζώνη .
Όσο όμως εμείς φοβόμαστε, και είμαστε τα υπάκουα και πειθήνια παιδιά και ανεχόμαστε το πείραμα αυτό, τόσο προφανώς θα συνεχίζεται .. και θα πηγαίνει όλο και πιο βαθιά.
Τι μας απομένει να πράξουμε; ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!
Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪₪
 http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook